Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Charlotte Hulgaard Nielsen

Dagplejer Charlotte Hulgaard Nielsen

Hvem er jeg?

Jeg er en frisk pige med en god portion humor. Jeg bor i Sdr. Tranders sammen med min mand Klaus og vores 2 drenge. Vi har to små allergivenlige bomuldshunde.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 2009 og har deltaget i flere kurser eks. Kroppen på Toppen, ICDP, naturkurser og førstehjælp.

Jeg har tidligere arbejdet som social- og sundhedsassistent.
I min hverdag prioriterer jeg nærvær og tryghed i hjemlige rammer, at have god tid og det at være positiv.

Jeg bor i et hus med en lukket have, her har vi vores egen lille legeplads at tumle på, ligeledes har vi en lille urte- og frugthave hvor børnene hjælper til med at plante, passe og plukke de frugter og grønsager vi dyrker.

Vi har et skønt nærområde med masser af legepladser, marker og en sø. Nogle gange tager vi på udflugt med madpakker, evt. sammen med en anden dagplejer og hendes børn.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg ligger stor vægt på en sund og varieret kost og mindst en gang om ugen får vi varm mad til frokost. Vi spiser ude så meget, som vejret tillader det!

Indenfor er der god plads til en lille fange-leg, stille leg i en hyggekrog, kreative udfoldelser, høre musik, synge eller hvad vi nu kan finde på/har lyst til.

Hver mandag er vi i heldagslegestue (Ællingerne), sammen med 3 af mine kolleger og deres børn. Der laver vi fælles aktiviteter, hvor vi skaber gode, trygge rammer for børnene, og de får mulighed for at knytte venskaber med andre børn og voksne. Aktiviteterne er planlagt ud fra de pædagogiske læreplaner og naturligvis tilpasset børnenes alder og udviklingstrin. Vi holder meget af traditioner, som jul og fastelavn.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg vægter et ærligt og åbent forældresamarbejde højt, så vi sammen kan give børnene de bedste betingelser for en god og tryg start, med trivsel i dagplejen.

KH Charlotte

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Charlotte Hulgaard Nielsen
Fjelshøjvej 16
9260 Gistrup

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang