Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Rene Lindhardt. Fyrtøjet 1

Dagplejer Rene Lindhardt. Fyrtøjet 1

Hvem er jeg?

Vi hedder Jannie og René og er begge dagplejere.

Sammen har vi to børn, derudover har vi vores hund (labrador). Vi har været ansat som dagplejere siden henholdsvis 2021 og 2022.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi har et stort køkken-alrum samt et legeværelse hvor der er plads til at fordybe sig med bøger, puslespil, putte dukkerne til lur eller køre bilerne på tur derudover laver vi også en sjov motorikbane med vores Bobles, rutsche stærkt på rutchebanen og skabe sjove lege på kryds og tværs af alder.
Vi elsker at bevæge os og bruger rigtig meget musik i hverdagen, hvor vi danser og hopper - gerne i takt til musik og lys fra discokuglen.

Vi har en stor lukket gårdhave, i haven er der mulighed for at køre på scooter, spille bold, lege i sandkasse, legetårnet eller i legehuset.

Vi nyder at opholde os i udenfor, hvor vi tager i skoven og ser hvordan naturen ændre sig i de forskellige årstider, her bruger vi også vi bruger vores sanser. Vi bruger nærmiljøet hvor vi besøger rideskolen, fjerkræskolonien og køerne på egnen.

Hos os vægter vi stille morgener, ro, nærvær og en genkendelighed hverdag i trygge rammer. Alle skal føle sig set og hørt herhjemme.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Hos os er vi 2 voksne, derfor har vi mulighed for at dele børnegruppen op, både efter børnenes alder, behov og ikke mindst læring.

Vi går i heldagslegestue hver 14. dag hvor børnene har mulighed for at skabe sociale relationer, lege med andre børn og møde andre dagplejere fra nærområdet hvilket er trygt når børnene senere starter i børnehave.
Inden børnehavestart besøger i børnehaven, hvor børnene får kendskab til huset, legepladsen og personalet.

Vi vægter et åbent og tæt samarbejde med jer forældre, og ønsker at skabe tryghed fra både jeres børn og jer forældre.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Rene Lindhardt. Fyrtøjet 1
Fyrtøjet 1
9230 Svenstrup J

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang