Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Helle Louise Pedersen

Dagplejer Helle Louise Pedersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helle og er fra 1974. Er uddannet Socialpædagog i 2001.

Jeg har arbejdet på døgninstitution i størstedelen af mit arbejdsliv. Jeg startede som dagplejer 1. nov. 2020. Et valg, jeg bestemt ikke har fortrudt. Jeg nyder at have tid til at give nærvær.

Jeg er gift. Vi er forældre til en datter født i 1998, der er flyttet hjemmefra. Samt to sønner født i 2002 og 2006. I huset bor også vores søde hund, der dog ikke er så stor del af børnenes hverdag.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi leger, synger, danser, læser og fjoller hver eneste dag. Vi har et hyggeligt legeværelse.

Jeg prioriterer udeliv højt og vi er stort set ude hver dag. Her mødes vi med de andre dagplejere, er i haven, på legepladsen, skoven og i byen. Vi har stor glæde af dejlige Hammer Bakker, som byder på mange fantastiske oplevelser. Jeg nyder at være kreativ sammen med børnene og vi har i den forbindelse samtaler om årets forskellige højtider og årstider.

Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig som en del af hjemmet og min familie. Og ikke mindst hinanden. Jeg vægter, at børnene udvikler et trygt sammenhold. Vi taler ofte om, at vi er gode venner.

Jeg inddrager børnene i hverdages gøremål. Naturligvis altid på deres præmisser. Vi dækker bord, river blade sammen, skovler sne, planter blomster samt hjælper hinanden.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Når barnet starter hos mig, bruger jeg masser af tid på at skabe en tryg og omsorgsfuld relation til barnet. Vi har en rolig og forudsigelig hverdag, med omsorg, anerkendelse og respekt for det enkelte barn.

Når barnet føler sig tryg har det de bedste forudsætninger for at udvikle deres sociale, psykiske og fysiske kompetencer. Og udvikle sig i sit helt eget tempo. Jeg arbejder med tiden på at gøre barnet mere og mere selvhjulpen, frem mod børnehave start.

Jeg lægger vægt på at have et tillidsfuldt og trygt forældre samarbejde, da det naturligvis smitter af på børnene.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Helle Louise Pedersen
Minervavej 8
9310 Vodskov

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang