Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Pernille Holmsø Christensen

Dagplejer Pernille Holmsø Christensen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Pernille, er fra årgang 1989, og opstartet som dagplejer i november 2020.
Jeg er uddannet pædagog, med idræt som linjefag i 2014, og frem til 2020 har jeg arbejdet i både børnehave og vuggestue.

Jeg bor på en rolig blind villavej i Storvorde, med min kæreste Henrik, og vores datter Freya (2017)

Vores hjem er 100% røgfrit og allergivenligt.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi har et dejligt køkken-alrum, hvor børnene og jeg primært opholder os, når vi er indendørs. Her tumler vi, danser til musik, læser bøger, holder samling og er kreative. Jeg prøver gerne at bringe naturen med indenfor, så nogle af aktiviteterne er tilpasset årstiderne, og børnene dermed får flettet noget viden derom ind, på en sjov, legende og lærerig måde.

Udenfor har vi en stor have, hvor der er højt til loftet, og kun fantasien sætter grænser. Jeg synes det er skønt at komme ud. Som udgangspunkt vil jeg gerne, at vi kommer ud en tur hver dag, selvfølgelig med vejret og børnegruppen taget i betragtning. Børnene får brugt deres krop på en helt anderledes måde udendørs, hvor rammerne er mere frie. Vi bliver udenfor også meget nysgerrige efter, at få fingrene i jorden, finde og nærstudere små sjove kryb.

Vi mødes gerne på kryds og tværs med andre dagplejere fra området, både på offentlige legepladser, i hinandens haver, eller til en hyggelig gåtur.

Vi får alle en sund, varieret og næringsrig kost, i henhold til Aalborg Kommunes kostpolitik.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg prioriterer den hjemlige stemning højt. For mig er det vigtigt, at både børn og forældre føler sig trygge, ved at komme i dagplejen. Der er en helt anden tid til at møde børnene og deres forskellige behov, ift. i en institution, hvilket jeg synes er utroligt værdifuldt.

Jeg laver aktiviteter med børnegruppen for øje, så hvis planlagte aktiviteter ikke kan lade sig gøre engang imellem, udsættes det bare til en anden dag. Det vigtigste er, at børnene trives, er glade og får en god dag.
Samtidig er det vigtigt med en åben og ærlig kommunikation til forældrene, så alle parter er enige og trygge ved at sende barnet afsted.

Hilsen Pernille

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Pernille Holmsø Christensen
Engtoften 9
9280 Storvorde

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang