Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Helle Villsen

Dagplejer Helle Villsen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helle Villsen (1988) og har været dagplejer siden dec. 2017. Jeg er gift med Jesper og vi har sammen Julie og Alexander (tvillinger fra 2014) og Victoria (2016).

Vi bor i et stort hus, hvor vi har indrettet underetagen særskilt til dagplejen, med legeværelser, hyggekroge, en god lang gang, og vores eget lille køkken og toilet - så her er god plads at boltre sig på. Ude har vi en stor have, som vi elsker at være i hele året rundt og derudover benytter vi os også af at bo i gåafstand til både legepladser, skov, og meget andet spændende via byens stisystemer.

Jeg har også en el-ladcykel som vi gerne tager på tur i.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Hverdagen tager meget udgangspunkt i børnegruppen; deres alder/hvad de kan, hvad vi fatter interesse for, hvad humøret og vejret er til. Vi har en fast struktur på hver dag, men indholdet afgør vi som regel om morgenen, når vi har set hinanden an. Oftest er vi udendørs i formiddagstimerne, hvor vi leger i haven, går/cykler på tur, mødes med kollegaer og deres børn til fælles leg, eller noget helt syttende. Når vi er ude kan vi godt lide at studere små dyr, hopper i vandpytter, stopper op ved seje maskiner, samler ting til kreative aktiviteter eller lign.

Udover de oplevelser vi har sammen, går jeg meget op i at klæde børnene på til at mestre hverdagslivet; både hvad angår deres sprog, motorik, færdigheder de kan øve/lære at gøre ting selv, men også at børnene kan blive klogere på egne følelser, styrke deres selvtillid og generelt "bare" dét at lære at være sammen med hinanden på en god og kærlig måde.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Før jeg blev dagplejer var jeg jordemoder, men skiftede job for at få et hverdagsliv, hvor der var tid til nærvær og omsorg bare dét at være sammen på en meningsskabende måde. Det er nogle af de værdier jeg lægger meget vægt på, sammen med dét at se hvert barns/families individuelle behov og arbejde ud fra dét. Jeg har stort fokus på det gode, nære forældresamarbejde, som en vigtig forudsætning for at give børnene en god tid i dagplejen.


Vh Helle Villsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Helle Villsen
Lupinvej 3
9380 Vestbjerg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang