Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Pernille Gjerlev

Dagplejer Pernille Gjerlev

Hvem er jeg?

Mit navn er Pernille. Jeg er fra årgang 1965, og har været kommunal dagplejer siden 1995. Før jeg blev dagplejer, arbejdede jeg på et plejehjem i Nørresundby som social- og sundhedshjælper. Privat er jeg gift med Bjarne, og vi har to børn sammen.
Vi bor i et røgfrit, allergi-venligt hjem uden tæpper og har ingen dyr. Huset er i ét plan og har en stor, lukket have med legehus og sandkasse. Børnene har deres eget legeværelse, men må færdes frit i vores hus.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg arbejder som naturdagplejer, og bestræber mig på at være udendørs med børnene hver dag. Vi går i skoven, på sportspladsen, i byparken eller ned og siger hej til hestene.
Jeg arbejder også med Kroppen på Toppen, hvor jeg har fokus på bevægelse og aktivitet. I mit samvær med de helt små børn bruger jeg babytegn, som er med til at styrke børnenes sprog.
Jeg går ofte i bogbussen med børnene og går meget op i at læse for dem. Jeg er selv meget kreativ og vil gerne føre det videre i mit arbejde. Jeg er ofte på besøg i børnehaverne i Vadum, så mine børn lærer pædagogerne og omgivelserne at kende der.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge hos mig i en omsorgsfuld hverdag. Det enkelte barns behov skal tilgodeses, samtidig med at vi alle sammen skal have det godt i hinandens selskab. Derfor vægter jeg også samarbejdet med jer forældre højt, så også i er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig.

Med venlig hilsen
Pernille

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Pernille Gjerlev
Rugmarken 20
9430 Vadum

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang