Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Heidi Villsen. Heravej 123

Dagplejer Heidi Villsen. Heravej 123

Hvem er jeg?

Mit navn er Heidi Villsen årgang ´70. Jeg har været dagplejer siden ´06 og elsker mit job. Jeg bor med Palle, og vi har sammen Camilla fra ´99 og Jonas fra ´03. Vi har et kærligt og åbent hjem, der er uden husdyr og røgfrit. Vi har en god lukket have med en stor bakke, børnene må tumle, rutsje og lege på. Der er legehus, stor overdækket sandkasse, gynger og masser af legetøj og køretøjer.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi er meget ude i haven og på ture, hvor børnene får lov til at bruge deres kroppe, så de lærer, hvad de kan og tør. Inde leger, synger og danser vi meget.
Jeg arbejder med at gøre børnene så børnehaveklare som muligt ved at gøre dem selvstændige, sociale og gode til at lege MED andre børn, så fantasien er også en stor del af hverdagen. Jeg prøver at give en varieret og sund kost med lidt plads til hygge ved specielle lejligheder i samarbejde medforældrene.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg har været på grundkursus i forbindelse med min ansættelse og været på Kroppen på toppen (som handler om at få pulsen op og bevægelse ind i hverdagen). Jeg arbejder med læreplaner i hverdagen, og jeg er i tæt dialog med dagplejepædagogen for at give børnene de bedste udviklingsmuligheder, styrke deres selvværd og inklusionen i det sociale fællesskab.
Jeg har i min tid som dagplejer også passet børn med allergi, særligt sensitive børn og børn med handicap. Jeg har derfor stor forståelse for børns forskelligheder og alsidighed, og er som person meget rummelig.
Med 4 børn i dagplejen arbejder jeg ud fra at få alle 4 børn til at føle sig trygge, glade og udfordret. Samarbejdet med forældrene betyder alt for mig. Trygge forældre giver trygge børn.

Mange hilsner
Heidi Villsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Heidi Villsen. Heravej 123
Heravej 123
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang