Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Conny Marie Kristensen

Dagplejer Conny Marie Kristensen

Hvem er jeg?

Hejsa!
Jeg hedder Conny Kristensen og er fra 1961. Jeg har været dagplejer i 10 år. Det sidste år har jeg også været naturdagplejer. Jeg er gift med Jes som jeg har kendt siden jeg var 16 år.

Vi har ingen børn, så dagplejebørnene bliver en lille smule forkælet. Vi har ingen husdyr og hjemmet er røgfri. Vi bor i et rækkehus i Gistrup hvor vi har boet siden 1979, vi har ende grunden så det er en lukket have hvor børnene har masser af plads til at lege i. Jeg har sandkasse, legehus, vippe og en masse udendørs legesager. Børnene har et legeværelse, men må gerne lege i det meste af huset. Vi har drivhus hvor børnene syntes det er sjovt at hente agurker tomater og vindruer.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Som naturdagplejer er vi tit ude i næsten alt slags vejr hvor vi hopper i vandpytter - leger i sne og hygger i et lille badebassin.

Jeg bor tæt ved en skov så der er vi også oppe og besøge " skov trolden ". Her er der mulighed for at vi tager bussen ind til Zoologisk Have eller i Østre Anlæg og fodre ænder. Vi er også sommetider på besøg på biblioteket hvor der er mulighed for at lege eller læse bøger.

Til jul plejer jeg at inviterer dagplejebørnene og deres forældre op til juleafslutning i vores sommerhus i Hou. Det er en dejlig dag hvor børn og forældre hygger sig.

Vi går i legestue en gang om ugen hvor vi bla. synger med børnene, og så er vi inde i skolens hal hvor der kan leges med bold og hvor man kan løbe sig en lang tur. Vi går tit på legepladsen - besøger en bondegård hvor der er grise køer og heste, der får børnene lov til at fodre hønsene og samle æg op.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Børnene får tilbudt sund og nærende kost hvor frugt og grønsager indgår i de måltider som børnene får i løbet af dagen. Hos mig får børnene en rolig og forudsigelig hverdag i trygge rammer, hvor der er tid til hver enkelte barn. En hverdag med fokus på trivsel, nysgerrighed, sociale kompetencer, motorisk og sproglig udvikling ved at synge og læse.

Jeg syntes det er vigtigt at få et godt samarbejde med forældrene, et sted hvor både forældre og børn føler sig trygge. Være åben over for hinanden og tage en snak hvis der skulle være noget.

Glæder mig til at hører fra jer.

Med Venlig Hilsen
Conny Kristensen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Conny Marie Kristensen
Toppen 6
9260 Gistrup

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang