Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Mette Petersen

Dagplejer Mette Petersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Petersen og er fra 1979. Jeg har været ansat, som dagplejer siden 2012 og trives godt i jobbet med børnene. Jeg bor sammen med min mand Thomas og vores to piger Freja 2006 og Nynne 2008. Vi har også en sød kanin, Tumle, som bor ude.

Jeg bor på en stille villavej, i et dejligt hus, som er røgfrit. Jeg har en stor lukket have med masser af plads til leg og hygge. Jeg har fået anlagt en mindre bakke, som børnene kan tumle op og ned af og styrke deres motorik. Derudover har jeg en stor sandkasse, et fliseområde til div køretøjer og en rutchebane. Jeg har en overdækket terasse som vi nyder mange måltider under.

Mit hjem er 100% røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg er selv glad for naturen og jeg synes det er vigtigt at børnene får et sundt forhold til hertil. Vi er derfor ofte ude. Vi ser hvad de forskellige årstider byder på, vi roder i jorden for at se på krible krabledyr, vi tager på ture i skoven, kravler i bakkerne ved Troldhøj, besøger gerne ænderne i "Kildebæk" og går gerne en tur til fjorden. Vi tilbringer så meget tid i naturen, som vi nu kan. Jeg tager selvfølgelig højde for vind og vejr og den børneflok jeg nu har.

Jeg har et lille væksthus og et par højbede, hvor vi arbejder med "fra jord til bord". Her er børnene med til at plante/så, høste og naturligvis spise afgrøderne.

Når vi er indenfor bruger vi tiden på at lege, synge, læse bøger, danse og være kreativ, gerne med ting som vi finder i naturen. Vi mødes gerne på kryds og tværs med andre dagplejere på legepladsen, sportspladsen, på tur og i hinandens haver. Det styrker børnenes sociale kompetancer. Jeg har fokus på "Kroppen På Toppen". Jeg støtter og vejleder børnene i at være selvhjulpne, det giver dem øget kropbevidsthed og en bedre motorisk udvikling.

Børnene tilbydes en nærringsrig og varietet kost i henhold til Aalborg kommunes kostpolitik.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Hos mig får børnene en tryg hverdag. Det er vigtigt at samarbejdet omkring barnet foregår med åben og ærlig kommunikation, for når mor og far er trygge, så er barnet det også.

Jeg har deltaget i følgende kurser:
Grundkursus, Førstehjælp, Kroppen På Toppen og ICDP (International Child development Program)

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:45 16:20
Tirsdag 06:45 16:20
Onsdag 06:45 16:20
Torsdag 06:45 16:20
Fredag 06:45 16:20

Kontakt

Mette Petersen
Doravej 32
9280 Storvorde

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang