Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Dorte Bach Poulsen

Dagplejer Dorte Bach Poulsen

Hvem er jeg?

Mit navn er Dorte Bach Poulsen. Jeg bor i Ferslev og har været dagplejer siden 2006. Jeg bor sammen med Lars og mine 4 børn. Før mit dagpleje-job arbejdede jeg også med børn, primært i vuggestue og børnehaver idet jeg er uddannet pædagog siden 1997.
Jeg er super glad for at arbejde inden for dagplejekulturen, fordi det giver mig nogle muligheder, jeg ikke finder så let i institutionsverden.

Lidt praktisk information, jeg bor i hus som har en god stor have, hvor der er plads til barnevogne fra mandag til fredag i det tilhørende skur. Indenfor er er plads til taske, dyner, bleer og tøj i skab så det ikke behøves medbragt hver dag

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg opholder mig meget ude med børnene og går hver uge i legestue hvor vi møder andre børn og kollegaer. I vinterområdet går vi i skolens hal og laver gymnastik.
Jeg håber at se DIT barn i MIN dagpleje.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Mit værdigrundlag er følgende; nærvær hvor der er rig mulighed for at være nærværende, når jeg højst passer 5 børn. Nærvær er også i mine øjne grundstenene for al udvikling.
Omsorg - små børn skal have masser af omsorg, både psykisk og fysisk. Det får de hos mig.
Engagement - jeg mener du som voksen i arbejdet med børn SKAL engagerer dig. Jeg er med til at forme små væsner og de udvikler sig kun sammen med engagerede voksne som har et mål og en vej til at komme fra a til b.
Læring - mit ansvar som dagplejer er også at børnene lære så længe de går i dagpleje.

Jeg stimulerer alle udviklingsområderne gennem fx sang, motorik, samtale, justering ift. det enkelte barn, uddybning af aktiviteter, social guiden og andet.

Med venlig hilsen
Dorte Poulsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Dorte Bach Poulsen
Traverbakken 27
9230 Svenstrup J

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang