Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Bo Anker Jensen

Dagplejer Bo Anker Jensen

Hvem er jeg?

En helt unik dagpleje.

Jeg hedder Bo, er glad, smilende, udadvendt, positiv og blev ansat som dagplejer ved Aalborg Kommune i oktober 2013. Jeg er gift med Hanne, der er glad, smilende, positiv og udadvendt, som også er ansat som dagplejer siden februar 1991. Sammen har vi to børn -Martin (1989) og Camilla (1995).
Vores dagpleje er helt unik, da vi er to - en af hver køn, der arbejder sammen om 8 børn. Det giver os flere muligheder for, at gøre vores hverdag anderledes, da vi kan dele børnene op i grupper, så den ene kan foretage noget med de store børn, og den anden kan tage sig af de mindre børn.
Vores hjem er røgfrit og fri for dyr. Det ligger på en stille, rolig og blind vej - dog med en sti til Østersundbyvej, der er tæt på bussen.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vores hjem er indrettet så der er plads til børnene. Vi har et legeværelse, hvor vi bruger Kroppen på toppen til tumlen, sang og dans, leger og sover til middag.
Vi har en stor overdækket, delvis lukket terrasse, hvor vi opholder os meget i de tidlige morgentimer, forår, efterår, sommer som vinter. Den er også en stor hjælp til at vænne de små nye poder til udelivet.
Nedenfor har vi en dejlig stor lukket have med græs og stor fliseterrasse hvor vi kan tumle, spille bold, køre på scootere. Bo vender sten sammen med børnene, de kigger efter kryb. Vi er ude så meget som muligt. Vi lærer børnene om årets gang, de hjælper til med bl.a. havearbejde og blomster vanding.
Vi serverer en sund og alsidig kost med bl.a. grøddage, lune/varme retter, samt hjemmebagt brød. Vi holder jule- og påskefrokoster. Det store hit hos alle, er når grillen kommer frem sommer som vinter, i regn og slud skal grillen ud alle børn er med og hjælper til, i det omfang de har lyst til og kan i forhold til deres alder.
De hjælper til ved borddækning, indkøb, oprydning af senge og legetøj. Vi har faste rutiner, som det enkelte barn kender bl.a. navnesang, farver på tallerkner og kopper, og egen kurv til tøj. Vi gør meget ud af det enkelte barn bliver selvhjulpen og klar til børnehave.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Vi har mulighed for at give det enkelte barn en god start i vores dagpleje med masser af tryghed, nærvær, nærhed og hjertevarme, så de nye børn hurtigt kommer ind i gruppen med de mange andre søde børn. Vi bygger på det gode i alle børn, så vi får glade og trygge børn. Det får vi af et godt samarbejde med jer forældre, hvor vi har en god dialog og et fælles mål med vores fælles barn/børn.
Venlig hilsen og på gensyn
Bo og Hanne

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:45 16:20
Tirsdag 06:45 16:20
Onsdag 06:45 16:20
Torsdag 06:45 16:20
Fredag 06:45 16:20

Kontakt

Bo Anker Jensen
Pilevej 9
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang