Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Charlotte Hansen

Dagplejer Charlotte Hansen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Charlotte Højrup Hansen og er ansat som Basisdagplejer. Jeg blev ansat som kommunal dagplejer 1/5 – 2000. Jeg har været ansat som Basisdagplejer siden 1/4 – 2011.
Basisdagplejen er et tilbud under den kommunale dagpleje i Aalborg kommune og de børn vi får, er visiteret gennem visitationsudvalget i Småbørnsafsnittet. Børnene som henvises til mig, er børn med særlige behov for ekstra støtte og vejledning.
(Se brochure af Basisdagplejen på Aalborg Kommunes hjemmeside)

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

I Basisdagplejen er der maksimalt 2 børn. Det betyder at jeg har god tid til nærvær og individuel omsorg der styrker barnets trivsel og udvikling samt imødekommer barnets specifikke behov.
Jeg arbejder på at forberede jeres barn til at indgå i større grupper, ved gradvist at gå i legestue eller være sammen med kollegaer, når jeres barn er klar til det.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

I Basisdagplejen er der et tæt samarbejde med jer forældre, dagplejepædagogen og andre faggrupper, f.eks. fysioterapeuter og talepædagoger - alle der er omkring barnet.
Jeg arbejder på sammen med jer forældre, at give netop jeres barn de bedste udviklingsmuligheder i hverdagen hos mig. Målet er at jeres barn bliver rustet til at komme videre til børnehave el. andet dagtilbud, som er det bedste for jeres barn.

Venlig hilsen
Charlotte Hansen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Charlotte Hansen
Rebildparken 36
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang