Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Charlotte Nielsen

Dagplejer Charlotte Nielsen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Charlotte Nielsen. Har erfaring som dagplejer siden 1997. Jeg bor i Kalmanparken 3 i Frejlev. Her bor jeg med min mand i vores dejlige rækkehus, som består af en lukket have og stor overdækket terrasse, som jeg kan anvende næsten året rundt, da jeg har mulighed for at lukke terrassen med sider og med adskillige terrassevarmer kan opnå en behagelig varme som det var indørs.

Det er et rækkehus med en lukket have og vi har en ret stor overdækket terrasse, som jeg har mulighed for at lukke med terrasseafdækning og er opvarmet i de kolde tider (vi er ude fra Marts og til December).
Jeg bor i et kvarter med både stisystemer og grønne arealer.


A-Allergi Hjem
B-Betrygende dagplejer
C-Charlotte Nielsen

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg er dagplejer, fordi jeg kan lide børn. Min holdning er at børn skal behandles ens, men med fokus på de individuelle behov, som det enkelte barn har. Det er vigtigt at de børn der er hos mig, bliver set og hørt.

Det er vigtigt, at børnene lærer at lege og få mulighed for at udvikle sig som børn. Hos mig er vi meget ude i haven ellers går vi på opdagelse i kvarteret.
I forhold til kosten er det vigtigt for mig at børnene får en varieret kost, så…

Vi går i legestue, typisk en gang om ugen. Denne legestue er certificeret som en Idræts legestue. Her er der stor muligheder for at udfordre børnene både socialt og motorisk.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg vægter samarbejdet med forældrene meget højt, da det er vigtigt for børnene, at vi voksne kan få hverdagen til at fungere som en helhed.

Med disse oplysninger om mig, sted, min erfaring og holdninger, tror jeg, du er enig i, at her vil dit barn gerne i dagpleje.

Jeg glæder mig til at se dit/jeres barn og dig/jer.

Charlotte Nielsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Charlotte Nielsen
Kalmanparken 3
9200 Aalborg SV

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang