Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Helle Bedholm

Dagplejer Helle Bedholm

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helle Bedholm og er ansat som Basisdagplejer. Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i oktober 1995. Jeg har været ansat som Basisdagplejer siden 2004

Basisdagplejen er et tilbud under den kommunale dagpleje i Aalborg kommune og de børn vi får, er visiteret gennem visitationsudvalget i Småbørnsafsnittet.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Børnene som henvises til mig, er børn med særlige behov for ekstra støtte og vejledning. (Se brochure af Basisdagplejen på Aalborg Kommunes hjemmeside)

I Basisdagplejen er der maksimalt 2 børn. Det betyder, at jeg har god tid til nærvær og individuel omsorg der styrker barnets trivsel og udvikling samt imødekommer barnets specifikke behov.

Jeg arbejder på at forberede jeres barn til at indgå i større grupper, ved gradvist at gå i legestue eller være sammen med kollegaer, når jeres barn er klar til det.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

I Basisdagplejen er der et tæt samarbejde med jer forældre, dagplejepædagogen og andre faggrupper, f.eks. fysioterapeuter og talepædagoger, alle der er omkring barnet.

Jeg arbejder på sammen med jer forældre, at give netop jeres barn de bedste udviklingsmuligheder i hverdagen hos mig. Målet er at jeres barn bliver rustet til at komme videre til børnehave el. andet dagtilbud, som er det bedste for jeres barn.

Med venlig hilsen
Helle Bedholm

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Helle Bedholm
Ølandvej 13 D
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang