Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Bettina Mølholm

Dagplejer Bettina Mølholm

Hvem er jeg?

Mit navn er Bettina, og jeg er en ung årgang 1976. Jeg er uddannet køkkenassistent og har arbejdet som ”madmor” i en integreret institution, inden jeg startede som dagplejer i 2008. Jeg bor i et 100% røgfrit hus i Aalborg Øst. Her bor jeg med min mand, vores to piger, samt vores hund og to katte. Vi har et dejligt legeværelse, en lang gang og et stort alrum at boltre os i, samt en dejlig lukket have, hvor vi tilbringer mange timer med leg og fysiske udfoldelser.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi har mange dejlige grønne områder og legepladser, som vi ofte benytter - gerne sammen med andre dagplejere og deres børn. Når vejret tillader det, spiser vi ude. Jeg lægger vægt på at give børnene en sund og varieret kost, og et par gange om måneden får vi varm mad.
Jeg går i heldagslegestue en gang om ugen med mine kollegaer og alle vores børn. Vi laver forskellige aktiviteter og tager på ture ud af huset. Det kan være i skoven, en tur til Egholm eller Hesteskoen.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg har taget forskellige kurser; grundkursus for dagplejere, småbørnsførstehjælp, kroppen på toppen, ICDP (samspil & relationer) og et kursus for at blive certificeret idrætsdagplejer, som giver mig ressourcer til at styrke børnene inden for motorik og bevægelse.
Det er utroligt givende at arbejde med denne aldersgruppe og jeg nyder at have et arbejde uden stress og jag, samt friheden til selv at kunne bestemme og planlægge hverdagen og hvilke aktiviteter, jeg vil lave med ”mine” børn.
Det er vigtigt for mig at kunne tilbyde jeres barn;
- En tæt følelsesmæssig kontakt med en voksen
- Et trygt miljø i hjemlige omgivelser, hvor barnet er en aktiv del af hverdagen
- Aktiviteter der passer til børnenes individuelle alder
- Ture ud i det fri og hyggelige oplevelser
Jeg lægger vægt på det enkelte barn, derfor er det vigtigt at opnå et godt tillidsforhold til børn og forældre ved åben kommunikation og ærlighed.

Venlig hilsen
Bettina Mølholm

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Bettina Mølholm
Frøstrupvej 1
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang