Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Anne Buschmann Torp

Dagplejer Anne Buschmann Torp

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anne Torp og er ansat som Basisdagplejer. Jeg blev ansat som kommunal dagplejer den 15. september 1997. Jeg har været ansat som Basisdagplejer siden 1. august 2011.

Basisdagplejen er et tilbud under den kommunale dagpleje i Aalborg kommune, og de børn vi får, er visiteret gennem visitationsudvalget i Småbørnsafsnittet.
Børnene som henvises til mig, er børn med særlige behov for ekstra støtte og vejledning. (Se brochure af Basisdagplejen på Aalborg Kommunes hjemmeside)
I Basisdagplejen er der maksimalt 2 børn. Det betyder, at jeg har god tid til nærvær og individuel omsorg, der styrker barnets trivsel og udvikling, samt imødekommer barnets specifikke behov.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg arbejder på at forberede jeres barn til at indgå i større grupper ved gradvist at gå i legestue eller være sammen med kollegaer, når jeres barn er klar til det.
I Basisdagplejen er der et tæt samarbejde med jer forældre, dagplejepædagogen og andre faggrupper, f.eks. fysioterapeuter og talepædagoger - alle der er omkring barnet.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg arbejder på sammen med jer forældre, at give netop jeres barn de bedste udviklingsmuligheder i hverdagen hos mig. Målet er, at jeres barn bliver rustet til at indgå i den almindelige dagpleje og komme videre til børnehave el. andet dagtilbud, der er det bedste for jeres barn.

Med venlig hilsen
Anne Torp

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Anne Buschmann Torp
H.C. Hansens Vej 12
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang