Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Tille Camilla Lund Prägler Sørensen

Dagplejer Tille Camilla Lund Prägler Sørensen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Tille Sørensen, er født i 1981, gift med Dan og sammen har vi to drenge. Emil fra 2003 og Anton fra 2013. Vi bor på Vandværksvej i Storvorde og vores hjem er dyre- og røgfrit. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden maj 2009.

Vi bor i et dejligt hus hvor børnene har et legeværelse, stue og køkken at lege i. Udenfor har vi en stor lukket have, hvor der er rig mulighed for udfoldelse i form af gyngestativ med sansegynge, stor sandkasse, rutchebaner i forskellige størrelser og diverse køretøjer. Vi har en overdækket terrasse, hvor vi spiser frokost og frugt når vejret tillader det. Jeg ligger stor vægt på at være ude hver dag, men tager selvfølgelige hensyn til både børneflok og vejr i forhold til hvor meget vi er ude.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi tager gerne på ture i vores lokale nærmiljø, hvor vi besøger ænderne i "Kildebæk", går ture til fjorden hvor vi finder strandskaller og ser hvad fjorden har skyllet ind. Vi hygger og leger i skoven ved "Troldhøj" hvor vi ser hvad skovbunden gemmer på. Derudover besøger vi biblioteket og går på besøg i hinandens haver.
Når vi er indenfor bruger vi tiden på at læse, lege, synge og danse. Vi synger og snakker meget om hvad vi ser og om hvad vi laver, da det er vigtigt for børnenes sproglige udvikling.

Jeg har fokus på, Kroppen På Toppen, hvor jeg støtter og vejleder børnene i at være selvhjulpne. Dette giver en øget kropbevidsthed samt en motorisk udvikling som har en positiv indflydelse på indlæring.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg ligger stor vægt på at dagen foregår i børnenes tempo og på at børnene mødes af mig med tryghed og nærvær.
Jeg vægter ligeledes et åbent og ærligt forældresamarbejde meget højt, da positiv kommunikation om jeres barns trivsel og udvikling giver en god grobund.

Jeg har deltaget i følgende kurser:
Grundkursus, Førstehjælp, Kroppen På Toppen og ICDP (International Child development Program)

Venlig Hilsen
Tille Sørensen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Tille Camilla Lund Prägler Sørensen
Vandværksvej 13
9280 Storvorde

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang