Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Vibeke Bettina Jensen

Dagplejer Vibeke Bettina Jensen

Hvem er jeg?

Hejsa.

Jeg hedder Vibeke (1966), er gift med Henrik og vi har 3 udeboende børn. Som dagplejer har jeg 23 års erfaring på bag, og det er noget jeg aldrig bliver træt af.
Vi bor i rækkehus, hvor der er stille og rolig, og plads til børnene. Har et fint legerum, hvor der masse af legesager. Inde i stuen har vi også et akvarie som børnene beundre.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Herude har vi en fælles legeplads, som er lige ved siden af huset. Vi bruger den ofte, fordi den er stor og der er rigeligt at lave. Vi har en vej lige ude bag ved, som vi også benytter os meget af, da der intet trafik her kommer. Her kører børnene rundt på løbecykler og scootere, og får stor glæde af det.
Naboerne er dejlige og venlige, og hilser gerne når vi er ude og lege. Der er meget frihed her omkring, da der ikke sker meget herude.
Som naturdagplejer følger vi de 4 årstider, ved at om sommeren starter vi fx op i haven med grønsager eller tager i badeland, om efteråret kigger vi på bladenes farver, om vinteren lærer vi hvorfor der er sne og hvorfor vi skal have handsker på, og om foråret kigger på hvorfor der kommer knopper på træerne og blomsterne.
Om vinteren går vi også meget til gymnastik, så børnene får udviklet deres motorikker. Dette gør vi også i legestuen, hvor de også bliver socialiseret med andre børn og lærer at dele.
I vores legestue bruger vi 4H som er et stykke have, hvor børnene sår adskillige grønsager og lærer hvor maden kommer fra.
2 gange om året er vi i Lundbyhede Huset, hvor vi laver bål, bruger maden fra haven og sover i telt. Her bliver børnene afleveret og hentet.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg går meget op i tryghed ved at være omkring børnene når de ankommer og indtil der ro på dem. Når alle børnene er her, får vi startet op med en stille leg. Her får vi skabt fasterammer til børnenes hverdag.
Jeg har god kontakt med forældrene ved at fortælle hver dag, hvad den daglige plan er og hvad der er sket på dagen.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Vibeke Bettina Jensen
Toppen 10
9260 Gistrup

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang