Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Gitte Dahl Andersen

Dagplejer Gitte Dahl Andersen

Hvem er jeg?

Mit navn er Gitte (1966), jeg er gift med Jørgen og vi har hjemmeboende børn ved navn Tanja (1997) og Nanna (2000). Her bor vi i et stort og rummeligt hus med stor lukket baghave, hvor der er sandkasse, legehus, gyngestativ, vipper og legesager.
Vi har en hunhund ved navn Trunte. Hun går ikke sammen med børnene, da min far henter hende og går ture. Når vi er ude er Trunte og børnene nogle gange sammen og hun er altid sød ved dem. Mine to døtre hjælper til med børnene, som de er meget glade for. Jeg har været dagplejer siden 2003 og her er helt røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er ude, er vi oftest ude ved havnen hvor børnene udforsker og leger. Vi tager også ud i skoven hvor de får kigget på småkryb og brugt sanserne. En tredje ting vi også laver, er at vi tager til tider ud på skydebanen (hvilket lyder voldsomt), som er et frit naturområde hvor der er masser af plads at lege på. Dette er et stort hit ved børnene. Vi tager selvfølgelig i legestue en gang om ugen.
Når vi er inde lyder det på fri leg, vi lytter til forskelligt musik som vi danser til og vi lægger madrasser ud til gymnastik. Der bliver også dyrket børne-yoga i form af dyr. Her får de udviklet deres motoriske evner.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Når nye børn kommer til, giver jeg dem altid plads og sørger for de føler sig trygge. Jeg sørger altid for hvert individuelle barns behov, og hvis de har brug for opmærksomhed eller plads så tager jeg altid hensyn til det. Kommunikation med forældre er godt hos mig, da åben kommunikation og ærlighed er vigtigt for mig.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Gitte Dahl Andersen
Rugvangen 21
9240 Nibe

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang