Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Lotte Anina Errboe Petersen

Dagplejer Lotte Anina Errboe Petersen

Hvem er jeg?

Hejsa!

Mit navn er Lotte, jeg har været dagplejer siden 1995, bor sammen Henning og vi har 2 voksne børn, en dreng (1991) og en pige (1994). Vi bor i etplans hus med stor baghave med legeplads med gynger og klatrestativ. Her er røgfrit og husdyrfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er ude er vi i en lille skov ”Lotte skoven”, hvor vi følger årstiderne og lærer omkring natur, som blade og småkravl som vinbjerg snegle. Børnene kan sagtens finde på at kravle over væltet træer hvor dette er med til at udvikle deres motoriske evner.
Når vi er inde synger og danser vi. Vi har masse rytmik så børnene får yderligere trænet deres motoriske evner. Der bliver også kastet lidt bold med leg indblandet. Vi får også besøg af de andre dagplejere og tager også selv ud og besøger dem. Her får børnene socialiseret sig med de andre børn.

Vi går i legestue hver onsdag, hvor vi har fået lavet en lukket Facebookgruppe for forældrene, så de kan se hvad der sker.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det er vigtig for mig, at børnene føler sig trygge og sørger for det ved at give dem omsorg. Jeg har fokus på hver individuelle barns behov og lærer dem at være gode overfor hinanden. Jeg får lært børnene at være selvhjulpne, ved fx at det de lærer at tage deres overtøj på.
Kommunikation med forældre er vigtig. Der skal være ærlighed så der er en klar forståelse over for hinanden. Jeg er meget positiv og har altid et smil på læben.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Lotte Anina Errboe Petersen
Æblevangen 54
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang