Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Marianne Jensen Lindstrøm

Dagplejer Marianne Jensen Lindstrøm

Hvem er jeg?

Hejsa!

Jeg hedder Marianne (1967) jeg er gift og har 4 sønner, 2 udeboende og 2 hjemmeboende.
Vi bor i hus og har både bag og forhave hvor børnene har legesagerne. Vi har en dejlig, sød og rar Schæfer ved navn Kanto (9 år), som er vant til børn, passer godt på dem og ved hvornår han skal gå når han er træt.
Her her 100 % røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er inde har jeg en ”sangkuffert” med diverse sangbøger som er formet efter sangen (Se Min Lille Kattekilling = bog formet som en kat)
Vi er tit ude, hvor vi går ved farmen, og kigger på heste og kæler med kaniner. Vi har også Øster Ådal, hvor vi tager madpakker med og spiser. Vi kigger også på hvad naturen har at byde på som småkravl osv. Vi følger lidt sæsonerne, hvor vi samler fx blad ind om efteråret og laver en krans.

Som legestue skiftes jeg og en kollega med at være hjemme hos hinanden. Her har vi en månedsplan hvor vi planlægger efter læreplaner og sæsoner.
Heldagslegestue forgår en gang om måneden, hvor vi får varm mad. Her har vi en lukket Facebook gruppe hvor vi lægger billeder op til forældrene.
En gang årligt er vi i Aalborg Zoo og sover i hytte bagved.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lægger mest vægt på ro, så børnene føler sig trygge og planlægger hverdagen efter hvert individuelle barns behov. Det er også vigtigt at være ærlig og har åben kommunikation mellem forældre så alle føler sig trygge.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Marianne Jensen Lindstrøm
Brønlundsvej 35
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang