Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Anni Christiansen

Dagplejer Anni Christiansen

Hvem er jeg?

Hej. Mit navn er Anni Christiansen. Jeg er gift med Søren. Vi har to døtre, der begge er hjemmeboende. Jeg er ikke-ryger og mit hjem er røgfrit.
Jeg har været dagplejer i 18 år, og for et år siden debuterede jeg som Pædagogisk assistent. Jeg mener, at det er at være dagplejer er en livsstil, da jeg og mit hjem står til rådighed 48 timer om ugen, og ikke mindst kan lide at være tilgængelig for både børn og forældre i denne tidsramme. Jeg bor i et hus, som ligger i centrum af Nørresundby, hvor Skanseparken er lige oppe for enden af min vej. Fjorden ligger lige om hjørnet ligesom den flotte strandpark med legeplads og ikke mindst biblioteket, som vi ofte benytter, ligger i nærheden. Der er mange tilbud for os kommunale dagplejere i nærområdet.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

I mit arbejde som dagplejer mener jeg, det er vigtigt at være anerkendende, både i arbejdet med børnene for at de føler sig set, hørt og forstået, men også i forældresamarbejdet. Det er vigtigt, da jeg har nært samarbejde med mange forskellige mennesker, som for eksempel forældre, pædagoger, teams inden for specielområdet, hvis et barn har et særligt behov. Dette er vigtigt for at kunne arbejde inkluderende og sætte det enkelte barn i højsæde.
En gang om ugen går jeg i heldagslegestue på Thuresesvej, hvor kommunen har lejet dejlige lokaler, som kun er til os dagplejere. Vi har et godt samarbejde legestuerne imellem, hvor vi planlægger forskellige arrangementer, for eksempel dagplejedag, ture ud af huset osv.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

I den kommunale dagpleje arbejder vi med læreplaner, for det er vigtigt, at børn bliver stimuleret på en lærerig og udviklende måde. Disse læreplaner bliver evalueret en gang om året, hvor vi reflekterer over, hvad der er gået godt, og hvad der eventuelt skal/kan gøres anderledes.
Jeg kar været på et to dags "Toppen på Kroppen"-kursus, hvor vi lærte vigtigheden af at kunne bruge kroppen på en lærerig og sund måde. Vi lærte også, at det er vigtigt, at helt små børn kan være med til at bruge kroppen i både sangleg, historiefortælling, danse leg, osv.

Med venlig hilsen
Anni Christiansen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Anni Christiansen
Niels Lykkes Gade 12
9400 Nørresundby

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang