Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Angelica Malene Sauer Camargo Andersen

Dagplejer Angelica Malene Sauer Camargo Andersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Angelica Camargo Andersen, er gift og har 3 børn som alle går i skole. Jeg vil her præsentere jer for det, jeg finder vigtigt i mit arbejde som dagplejer.

I 2003 startede jeg som dagplejer ved Aalborg Kommune. Jeg fandt hurtigt ud af at dette var det rette element for mig at arbejde i, da jeg virkelig ønsker at arbejde med børn og deres daglige udvikling. Jeg er i øjeblikket i gang med at uddanne mig til naturdagplejer og bruger dette i mit arbejde med børnene.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

I mit arbejde som dagplejer finder jeg det vigtigt at arbejde med at opbygge en tryg base for børnene og deres forældre. Jeg føler, at samarbejdet med forældrene er noget af det vigtigste i mit arbejde, for at kunne opbygge en god og udfordrende dagpleje for børnene. Dette er fordi, at jeg ved, at forældrene kender deres børn bedst, og derfor kan give mig de vigtige informationer og oplysninger, jeg har behov for for at kunne opbygge en god hverdag for børnene.

Jeg bruger mit nærmiljø hver dag i mit arbejde med børnene. Vi går mange små ture i vores omgivelser for at komme ud i naturen. Jeg bor tæt på Zoologisk Have og Mølleparken og bruger disse områder som udgangspunkt for nogle af vores udflugter ud af huset.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det vigtigste for mig i mit arbejde er at skabe nogle oplevelser for børnene, som de kan bruge positivt i deres udvikling.

Endvidere synes jeg det er vigtigt at deltage i de faglige arrangementer/kurser der holdes, så jeg hele tiden føler, at jeg er opdateret og udviklet i mit fag. Jeg har et fast samarbejde med dagplejepædagogen, som bl.a. vil deltage i det første kontaktmøde med os.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Angelica Malene Sauer Camargo Andersen
Rostrupsvej 1
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang