Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Heidi Axelsen

Dagplejer Heidi Axelsen

Hvem er jeg?

Mit navn er Heidi. Jeg er født i 1977 og bor i Vejgaard her i Aalborg. Jeg er gift med Dennis, som jeg har kendt, siden jeg var 16 år gammel. Vores forhold er stabilt, dejligt, varmt og kærligt. Vi har tre fantastiske børn sammen – en dreng og to piger.
Jeg er uddannet pædagog og har flere kurser som ”Kroppen på Toppen”, Naturdagplejer”, ”samspil og relationer i pædagogisk arbejde” og ”præmature børn”.

Jeg er meget pligtopfyldende, rummelig, kærlig og meget kreativ. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge, og at de dagligt får brugt deres sanser. Jeg er naturdagplejer, og vi er derfor ude hverdag, og jeg har en spændende og lærerig årsplan.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Mit hjem er røgfrit og indrettet til dagplejebørn. Der er et dejligt stort lyst rum til børnene med store vinduer ud mod haven. Jeg vægter højt, at vi kommer ud hver eneste dag. Vi snakker om det, vi oplever. Vi rører og føler, så børnenes sanser bliver styrket. Vi har to landskildpadder og to udendørs kaniner, som både børn og voksne elsker og holder af. Haven er stor og lukket. Vi har et højbed, som vi følger, fra det lille frø sættes i jorden til, at vi sammen kan lave mad af det. I haven står det meget populære skib Martha. Her bliver sanserne også udforsket i stor stil, og de lækreste sandkager bliver bagt ombord.
Vi mødes med andre naturdagplejere en gang om ugen. Vi går også i legestue, hvor vi møder andre børn og voksne.

Jeg er optaget af at støtte det enkelte barns stærke og svage sider, så barnet får styrken til at tro på sig selv både i samspil med voksne og andre børn. Det er enormt vigtigt for mig, at dit barn får succes i de ting, vi laver i det daglige. Det skal være dejligt at være kreativ, bevæge sig, synge, danse og lære kroppen at kende. Dit barn skal føle sig set og hørt – hver dag. Jeg tager mange billeder, så jeg kan tale med børnene om vores oplevelser. Børnene elsker også at vise billederne til jer forældre. Jeg har derfor også oprettet en facebook-side, som man kan være med i, hvis man har lyst.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Vi er en familie, som har fokus på sund kost. Børnene får derfor en sund og varieret kost hver dag. Jeg er god til at tage mig tid og ro til alle forældre, så I kan høre, hvordan dit barns dag har været, og hvad det har oplevet. Det er vigtigt for mig, at du også føler dig værdsat som forælder.

Hilsen Heidi

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Heidi Axelsen
Heimdalsgade 29
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang