Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Gitte Bech

Dagplejer Gitte Bech

Hvem er jeg?

Hejsa! Jeg hedder Gitte Bech og er en årgang 64. Jeg har været dagplejer siden januar 1996. Jeg er gift med Søren og vi har to voksne drenge, som af og til stikker hovedet ind for at hilse på. Da både Søren og jeg er jægere, har vi en hund, Bonnie. Hun er en dejlig tysk ruhåret hønsehund, som står i hundegård, når jeg passer børn. Hun er meget glad for selskab i haven. Mit hjem er røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg har siden september 2012 arbejdet som naturdagplejer, og dermed vægter jeg udeliv og udeleg højt. Jeg finder inspiration i naturen både til leg, men også til indsamling af forskellige materialer til kreativ brug. Hos mig udforsker vi naturen og dyr på børneniveau og forsøger at vække interesse for at røre, smage og eksperimentere med, hvad vi må støde på i løbet af dagen.

Jeg er ansat med 3 faste børn + en vikarplads. Dette indebærer, at vi får besøg af børn fra mine kolleger, når de skal på kurser, har fri, eller andet. Jeg har som kommunal dagplejer deltaget i forskellige kurser, og kan bla. nævne førstehjælp og håndhygiejne som de sidste i rækken.

Jeg serverer en sund og alsidig kost, der følger vores fælles kostpolitik. Jeg lægger vægt på at børnene er i trivsel og inkluderer forældrene i børnenes hverdag.
Jeg laver et månedsbrev, som forældrene kan se i mit bryggers og de får ligeledes et med hjem. Så kan alle følge med i, hvad vi laver og har af planer - om vi går i legestue, er på børnehavebesøg eller på besøg i bogbussen. Jeg inkluderer vores læreplaner og "kroppen på toppen" i vores planer.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

En gang om måneden holder jeg forældrekaffe, hvor forældrene på skift står for brød og frugt, eller hvad de synes, vi skal hygge med. Et par gange om året laver vi en tur til sommerhuset, hvor forældre og søskende er inviteret med. Så går turen både til strand og skov.

Med venlig hilsen
Gitte

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Gitte Bech
Lærkevænget 14
9430 Vadum

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang