Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Anja Johansen

Dagplejer Anja Johansen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja Völker Johansen (1975), bor i Kongerslev og er gift med Christopher. Vi har 3 børn sammen - Cecilia (2002), Andreas (2004) og Mathilde (2007).

Jeg har været dagplejer siden 2005 og er rigtig glad for jobbet, da jeg selv har så meget indflydelse på hvad hverdagen skal indeholde.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Det er vigtigt for mig at barnet har en hverdag i trygge rammer, hvor der lægges vægt på nærhed og omsorg, men ligeledes også får styrket deres selvværd, selvstændighed og motorik. Jeg lægger vægt på en hverdag hvor der er plads til alle - at barnet føler sig set og respekteret.

Jeg er uddannet pædagog og kan til oktober 2013 kalde mig idrætsdagplejer, hvilket er en utrolig spændende proces - jeg får ny inspiration og input. At have en hverdag fuld af bevægelse, glæde og sansemotoriske oplevelser, tilrettelagt efter barnets alder, udviklingstrin og behov, giver os alle en spændende og udfordrende dag.
Med nutidens fokus på overvægtige børn og en livsstil, der ikke altid byder på nok fysisk aktivitet, er det vigtigt at påvirke børnene i deres unge år til en glad og bevægelsesrig hverdag - og det kan vi netop i dagplejen.
Jeg prioriterer udelivet højt - Vi bruger nærområdet meget, hvor der er mulighed for at boltre sig og bruge kroppen.
Efter anskaffelse af en el-ladcykel har vi rigtig mange muligheder for at komme længere omkring og få udvidet horisonten lidt. Kongerslev og omegn byder på flere gode områder og med fokus på at jeg snart er idrætsdagplejer er mulighederne rigtig mange i forhold til at finde nogle gode motoriske og fysiske udfordringer.
Nogle gange er vi på farten en hel dag og har dertil medbragt telte, mad og oppakning. Børnene får derved en anderledes og forhåbentlig god dag - både med cykelturen, selve udflugten og ikke mindst ved at skulle sove i telt til middag.
Derudover kan jeg tilbyde:
-En dagplejer med et positivt livssyn og åben overfor nye input og udfordringer.
-Jeg vægter den ugentlige gang i legestue højt, vinterhalvårets mulighed for fysisk udfoldelse i gymnastiksalen, og bl.a. også fællesaktiviteter i nærområdet og lign.
-En hverdag med masser af frisk luft og røde kinder.
-En sund og varieret kost.
-Et allergivenligt hjem med genvexanlæg, røgfrit, ingen gulvtæpper eller husdyr.
-Åbningstider fra kl. 6.45-16.20

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg vægter et godt forældresamarbejde rigtig højt - at vi kan have en åben og ærlig dialog. Da det er mange af barnets vågne timer det tilbringer i dagplejen, er det vigtigt at skabe en så god og tryg hverdag for barnet som muligt og glade børn giver også glade forældre!

Med Venlig Hilsen
Anja

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:10
Tirsdag 06:30 16:10
Onsdag 06:30 16:10
Torsdag 06:30 16:10
Fredag 06:30 15:45

Kontakt

Anja Johansen
Gartnervænget 19
9293 Kongerslev

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang