Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Hanne Kjærsgaard Ovesen

Dagplejer Hanne Kjærsgaard Ovesen

Hvem er jeg?

Mit navn er Hanne Kjærsgaard Ovesen, og jeg er en årgang 1967 og har været ansat i den kommunale dagpleje siden 1998. Jeg er gift med Jan årgang 64, og vi har 2 piger fra årgang 91 og 94.
Min fritid går bl.a. med camping /vandring
Jeg bor i en villa i et rigtigt børnevenligt kvarter lige op til en rigtig god legeplads. I min indhegnede have er der legehus, sansegynge og et stort overdækket sandkasseområde.
Indenfor har jeg indrettet et hyggeligt legeværelse med bl.a. bobles, en rullebue på hjul og balancesten med mulighed for masser af motoriktræning – bøger mm.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

I løbet af ugen laver bl.a. følgende ting: Musik og rytmik i multisalen, går i legestue, er på besøg i børnehaverne og i kollegaers/egen have, samt ture til den store fælles legeplads. Ellers udforsker vi naturen hele året rundt og får dejlige røde kinder.

Jeg har deltaget i et Marte-Meo kursus, som betyder ”ved egen kraft” f.eks. når et barn bliver ked af det, så benævner jeg det. Så ved barnet, at det er det, barnet bliver, og at det helt okay at være ked af det.

Ligeledes har jeg været på Kroppen på toppen - kursus, med masser af sanseoplevelser og motoriske færdigheder via bl.a. sange - lege med / uden redskaber – og ICDP kursus - ikke mindst førstehjælps kursus.

Jeg interesser mig meget for at børnene lærer at bruge deres egen krop og udvikler deres motorik og derved styrker deres indlæringsevne f.eks. ved at opsøge steder hvor børnene kan løbe frit og hvor de får pulsen godt op 😊

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lægger meget vægt på at skabe trygge rammer, - tillid og derved skabe mulighederne for en skøn hverdag med god udvikling for børnene.
Jeg går meget op i kost, laver alt mit pålæg selv og alt vores brød er hjemmebagt ,- og jeg sørger for at børnene får sund varieret kost.

Jeg har lavet en facebook-side med mine madopskrifter - som du kan finde under dagplejens sunde mad. Du er også velkommen til at følge med på Instragram på dagplejenssundemad


Derudover er der kun sige at jeg meget sjældent er syg :-)

Ydermere vægter jeg et godt og åbent forældresamarbejde højt, hvor alle parter deltager og dermed kan vi sammen give det enkelte barn det bedste udgangspunkt.
Skulle der være spørgsmål, står jeg gerne til rådighed og i meget velkommen til at kontakte mig

Med venlig hilsen
Hanne Ovesen 😊

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Hanne Kjærsgaard Ovesen
Nordmarken 34
9310 Vodskov

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang