Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Simin Ataollahi Oshkovr

Dagplejer Simin Ataollahi Oshkovr

Hvem er jeg?

Jeg hedder Simin og jeg er gift. Min mand arbejder, og han er ingeniør. Jeg har to døtre på 7 og 12 år. Vi har ikke kæledyr. Jeg holder til i et hyggeligt stuerækkehus tæt på legepladser og grønne områder.

Jeg er en meget omsorgsfuld person, og her får alle børn masser af knus og kram hver dag. Børnene er altid i centrum. Det er vigtigt for mig at give børn en sund og tryg start på livet i mit dagpleje. Børnene bliver mødt med tillid og respekt og de mødes på deres individuelle udviklingstrin og stimuleres der ud fra.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg har fokus på børns motorik, sansning, bevægelse og mindfuldness. Indendørs vil vi lave lidt idræt, lave kreative ting, danse, høre musik, synge, læse og lege med legetøj.

Hver dag vil vi gå til legepladser som har gynger, sandkasse, trampolin og meget mere. Jeg har også vippe, en lille rutsjebane og 3-hjulet cykler i min have. Udeliv giver muligheder for stimulering af alle sanser og børnene bliver glade børn.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Alt imens jeg gør alle disse ting, vil jeg have stort fokus på børnenes trivsel, udvikling og dannelse. Jeg skaber tryghed, omsorg, nærhed, livsglæde og sammenhæng i barnets liv fra dagpleje til børnehave.

Her er 100 % røgfrit.

Med venlig hilsen
Simin

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Simin Ataollahi Oshkovr
Birke Alle 3 C
9200 Aalborg SV

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang