Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Lærke Guldmann

Dagplejer Lærke Guldmann

Hvem er jeg?

Mit navn er Lærke Guldmann.
Jeg er fra 1988 og uddannet pædagogisk assistent. Hos mig vil i møde min kæreste Rasmus og vores to piger Karla og Lilli. Vi har en lille hund, Alfred, som i også indimellem vil komme til at hilse på.
Vi bor i et skønt område - 50 meter fra byens anlæg hvor der er legeplads og geder, og med samme afstand til Tylstrup Byskov, hvor vi rigtig får mulighed for at gå på opdagelse i naturen.
Vi har selv en stor og dejlig have med rig mulighed for at suse rundt og bruge en masse energi.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi vil som udgangspunkt komme ud og lege hver dag. Der vil også være dage, hvor vi får besøg, eller selv smutter på havebesøg hos andre dagplejere i byen.
Når ikke vejret tillader at lege ude, vil vi finde på finmotoriske kreative aktiviteter, eller “bare” nyde at have tumle tid, lege, danse og fjolle inden døre.
Jeg serverer hver dag sund og varieret kost, forskellig frugt og grønt, og indimellem hjemmebagt brød - gerne med hjælp fra børnene

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

En af de ting som jeg vægter rigtig højt er en rolig stemning og en hjemlig varme, hvor både børn og forældre føler sig godt tilpas, og hvor en tryg og tillidsfuld relation, samt et stærkt forældresamarbejde er i højsædet.
Jeg arbejder altid ud fra at børns udvikling og læring skal ske gennem sjov og leg, og jeg vil glæde mig til at blive en del af jeres barns hverdag

De bedste hilsner Lærke

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Lærke Guldmann
Gammel Skolevej 5
9382 Tylstrup

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang