Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Louise Enggaard Andersen

Dagplejer Louise Enggaard Andersen

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Louise og er født i 1978.

Velkommen til en kort præsentation af vores dagpleje beliggende i Vejgaard. Her har jeg haft fornøjelsen af at være dagplejer siden 1.aug. 2021.

Jeg er gift med Glen og sammen har vi tre dejlige børn. Vi bor i et forholdsvis nyt etplanshus tæt på Vejgaard centrum. Vores hjem er røgfrit og vi har ingen husdyr. Vores hus fungere rigtig godt for os i hverdagen, med et hyggeligt legerum til børnene og et stort køkken-alrum hvor der er plads til alle former for aktivitet. Udendørs har vi en dejlig lukket have, med sandkasse og gynger.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi er helst ude hverdag, det giver børnene godt humør, masser af energi og mulighed for at bruge deres krop. Jeg prioritere og lægger stor vægt på, at vi sammen er kreative. Vi laver mange sjove projekter til årstiderne og årets højtider.

Når vi vælger at være indendørs, så synger, danser, læser bøger og leger vi og spiller musik. Vi spiser en sund og alsidig kost, og omkring bordet er vi alle med til at bidrage til et godt fællesskab.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig set, hørt og forstået. Det giver en rolig hverdag, tryghed og en god trivsel for det enkelte barn. Her er der også altid plads til knus, kram og omsorg.

Jeg lægger stor vægt på et åbent og godt forældresamarbejde, for trygge forældre giver trygge børn.

Med venlig hilsen
Louise

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Louise Enggaard Andersen
Peter Fabers Vej 11
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang