Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Majbrit Pedersen Rothmann

Dagplejer Majbrit Pedersen Rothmann

Hvem er jeg?

Jeg hedder Majbrit

Den 1. december 2020 startede jeg som dagplejer hos Aalborg kommune.

Jeg er gift med Martin som er lokomotivfører hos DSB. Sammen har vi to snart voksne børn, Mikkel og Magnus der er tvillinger.

Vi bor på landet, så jeg kan tilbyde masser af natur, frisk luft og plads til at udfolde sig. Vi har et æsel Knud og min ridehest Meiko, som går på afstand og kan holde øje med os. Derudover har vi vores dejlige familiehund Tøsen på snart 14 år og vores skildpadde Pablo.

Selve dagplejen er i en tilbygning, hvor der er ca. 40 kvm. at lege på. Rummet støder op til en lukket gårdhave hvor sandkasse, legehus og små scootere er til rådighed, det er også her man sover til middag i barnevognen.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg går meget op i naturen, dyr og miljøet, og vil meget gerne på sigt godkendes som naturdagplejer hos Aalborg kommune.

Jeg vil gerne, at vi skal ud hver dag og have frisk luft, så børnene får en god appetit og bliver naturlig trætte. Der er også plads til, at vi kan sidde inde i varmen og hygge med en god bog eller bare slippe fantasien løs i leg. Jeg elsker at synge, og vil gerne at det bliver en del af hverdagen, måske sammen med en lille dans, så vi også får brugt kroppen.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Kosten er meget vigtig. Jeg vil prøve at tilbyde økologiske madvarer, så vidt det kan lade sig gøre. Jeg bager mit eget rugbrød og boller

Jeg vægter en tryg og rolig dag, hvor der vil være tid og ro til at lære tingene efter behov.

Med venlig hilsen
Majbrit

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Majbrit Pedersen Rothmann
Pindbrovej 15
9430 Vadum

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang