Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Mette Østergaard Pedersen

Dagplejer Mette Østergaard Pedersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Østergaard Pedersen og er født i 1985. Jeg bor i Sønderholm med min mand Rasmus og vores tre piger. Ud over os 5, har vi også en kat og en kanin.

Jeg er uddannet pædagog i 2012 og har arbejdet i børnehaver og vuggestuer som vikar, inden jeg blev ansat på et specialbørnehjem for psykisk og fysisk handicappet børn.

Her var jeg 5 år, inden jeg blev ansat som dagplejer i 2018. Jeg er opvokset i et dagplejehjem, så det har altid været naturligt for mig, at jeg skulle være dagplejer på et tidspunkt i mit liv.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg er certificeret naturdagplejer og har haft naturlinien i min uddannelse, så det er ingen hemmelighed, at jeg brænder meget for, hvad vi kan bruge naturen omkring os til.

I min dagpleje er vi derfor meget af tiden ude - også gerne det meste af året. Som naturdagplejer kræves det at vi er udenfor vores egen have én gang om ugen, vi går derfor på tur i lokalområdet minimum en gang om ugen. Vi bor ligeledes lige op af Lergraven, (byens legeplads) som vi ofte besøger og derfor føler, at vi har en kæmpe have.

Vi går i heldagslegestue i vores kirkecenter, hvor vi er 4 dagplejere, der mødes.

Jeg arbejder ofte med temaer ud fra en årsplan for at sætte ekstra fokus på noget gennem længere tid. Et tema løber for det meste over en måned. Temaerne skaber synlighed for jer forældre og skærper mit pædagogiske arbejde med de styrkede læreplaner. Vi har ikke fokus på teamet hver dag, men tager meget dagene, som de kommer. Med andre ord, så er der også masser af ”tullertid” her hos mig.

Jeg vægter sprogudvikling højt og vi har derfor både en sangkuffert og en læsekuffert fremme flere gange om ugen. Det er ligeledes meget vigtigt, at børnene styrkes i at blive selvhjulpne, da det giver stor selvtillid. Jeg arbejder derfor koncentreret med at udvikle børnenes kunnen.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Her i min dagpleje er det vigtigt, at alle børn er trygge, vi følger derfor en genkendelig hverdag med mange rutiner. Jeg hjælper børnene med at sætte ord på deres følelser, så de oplever at blive mødt og anerkendt.

Jeg vægter også omsorg og nærvær højt, hvilket jeg bl.a. viser ved at møde barnet i øjenhøjde.

Jeg lægger vægt på, at I forældre er trygge ved at aflevere jeres guld hos mig og jeg ser derfor forældresamarbejde som et meget vigtigt element i min dagpleje. Jeg bruger AULA som platform til at dele billeder og beskrivelser af vores hverdag, men den daglige snak er mindst lige så vigtig.

Med venlig hilsen
Mette

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Mette Østergaard Pedersen
Skakvejen 32
9240 Nibe

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang