Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Else-Marie Dalsgaard

Dagplejer Else-Marie Dalsgaard

Hvem er jeg?

Jeg hedder Else-Marie. Jeg startede som dagplejer i oktober 2017. I 2019 har jeg været på Aalborg kommunes grunduddannelse for dagplejere. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2001 og har arbejdet i sundhedssektoren i 16 år. Jeg bor i hus sammen med min mand Jesper, samt vores 2 døtre fra 2005 og 2008. Vi har en stor dejlig lukket have, hvor der er plads til dagplejebørnene, samt garage med plads til barnevognen. Inde har jeg har et dejligt legeværelse og god plads til børnene. Vores hjem er dyre-og røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg prioriterer at børnene har en genkendelig og forudsigelig hverdag. Daglige rutiner, så som samling med sang og musik, formiddagsmad, leg inde/ude, frokost, middagslur, eftermiddagsmad. Børnene hjælper til med at finde legetøj, rydde op, finde service til bordet, tage tøj af/på, selv kravle op til stol, barnevogn, puslebord.
Næsten hver dag er vi ude, enten i min have, på byens legepladser, en gåtur eller besøger kolleger. Herhjemme laver vi mange ting, dette kan både være forskellige lege men også forskellige kreative aktiviteter.
Det er vigtigt for mig at børnene får en god, sund og nærende kost, og at de smager forskellige ting. Jeg har i 2018 været på kursus til Idrætsdagplejer, hvilket vil sige, at jeg gennem den styrkende læringsplan har et øget fokus på sanser samt grundbevægelser, motorik samt general brug af kroppen i løbet af en dagplejedag.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg er meget glad for at arbejde med denne aldersgruppe samt forældre. Det er vigtigt at give børnene en tryg og god hverdag med den bedste basis for deres trivsel og en god og sund udvikling. Det er vigtigt for mig, at det enkelte barn føler sig værdsat, og vigtigt at der er tid og nærvær til en god og udviklende dag.
Jeg prioriterer meget at vi griner, leger og har det sjovt med hinanden hver dag. Det er også vigtigt for mig, at børnene lærer at være gode kammerater, at de kan sætte ord på forskellige ting, følelser og oplevelser.
Jeg laver kreative ting med børnene, afhængig af årstiden og højtider.
Det er meget vigtigt for mig at have et godt forældresamarbejde med en ærlig, god og tillidsfuld kommunikation.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Else-Marie Dalsgaard
Snekkerstenvej 32
9270 Klarup

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang