Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Rikke Lund Svanekær Nielsen

Dagplejer Rikke Lund Svanekær Nielsen

Hvem er jeg?

Mit navn er Rikke Lund Nielsen, og jeg er fra årgang 1972.

eg har været ansat i den kommunale dagpleje siden 2001, hvoraf jeg har arbejdet i den kommunale dagplejes Gæstehus i Aalborg i 2 af årene.

I 2004-2005 havde jeg uddannelses orlov, hvor jeg tog den Pædagogisk Grunduddannelse (PGU) den samme som idag hedder Pædagogisk Assistent uddannelse (PAU)

Jeg har taget mange kurser heriblandt Førstehjælp, Kroppen på Toppen og ICDP.
I min fritid er jeg spinning og TRX instruktør, og så bruger jeg så meget tid som muligt i vores campingvogn.

Jeg er gift med Preben, og sammen har vi to piger fra årgang 2000 og 2004.
Jeg bor i et skønt parcelhus på en stille villavej i Hals by. Her har jeg indrettet et dejligt legeværelse til dagplejebørnene, hvor der er plads til at styrke deres motorik, fantasi og sociale kompetencer mm. gennem legen.
Tilhørende huset har jeg en dejlig stor lukket have med græs og fliseareal. Her har vi bl.a. legehus, rutchebane, sandkasse mm.
Hjemmet er desuden røgfrit!

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

-Vi går i heldagslegestue, så børnene gøres klar til at være en del af en stor børneflok, hvilket de får stor glæde af at kunne indgå i, når de skal starte i børnehave.

-Vi besøger byens børnehaver, så jeg som dagplejer støtter op om forældrenes arbejde i at gøre barnet fortrolig med børnehaven inden opstarten der.

-Vi er meget ude og får masser af frisk luft, både i min have, på byens legepladser, og når vi besøger andre dagplejere i deres haver.

-Jeg synger dagligt for og med børnene, for at styrke deres sprog og sprogforståelse.

-Jeg servere sund og varieret kost, hvor børnene bliver præsenteret for meget forskellig frugt, grønt o.lign. Dette for at lære børnene fra ganske lille, at sund mad smager skønt, og for at præge børnene allerede fra små til at smage på meget nyt.

-Vi øver sanglege, danser, hopper, løber, fjoller mm. For at få pulsen op og give børnene glæde for bevægelse og for at give dem en fornemmelse af kroppen og hvordan den reagere ved fysisk udfoldelse. Her bruger vi også skoven, hvor det ujævne terræn udfordre og styrker dem motorisk når vi triller og løber op og ned af små bakker mm..

-Alt dette gør jeg selvfølgelig i overensstemmelse med børnegruppens sammensætning .

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det er vigtigt for mig at børnene har en hverdag i trygge rammer, hvor der lægges vægt på nærvær og omsorg, samtidig med at børnene udvikles i en positiv retning.

I den kommunale dagpleje har jeg/vi et godt samarbejde med særdeles dygtige og kompetente dagplejepædagoger. Dette er en kæmpe fordel, at kunne spare med dem, hvis der skulle være nogle udfordringer der bliver svære for et barn, eller hvis der er nogle tvivls spørgsmål, både fra mig som dagplejer men også fra jer som forældre.

Jeg håber min lille præsentation af "Min dagpleje" har vagt jeres/din interesse.
Jeg ser frem til et spændende samarbejde med alle nye forældre, hvor jeg lægger stor vægt på tryghed, nærvær, omsorg, åbenhed, dialog og kommunikation.

Håber vi ses!!
Smil fra
Rikke Lund Nielsen😊

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:20 16:05
Tirsdag 06:20 16:05
Onsdag 06:20 16:05
Torsdag 06:20 16:05
Fredag 06:30 15:30

Kontakt

Rikke Lund Svanekær Nielsen
Nordtoft 18
9370 Hals

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang