Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Solveig Knudsen

Dagplejer Solveig Knudsen

Hvem er jeg?

Mit navn er Solveig (1963) og har været dagplejer siden 2005. Jeg er gift med Tony og vi har 2 voksne, udeboende børn og et barnebarn.
Vi har en lukket med have med legehus, sandkasse og god plads til at fræse rundt på scooter.
Vi har et legerum og køkken ved siden af hinanden, hvor vi befinder os mest af tiden.
Her er ingen husdyr og er røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg prioriterer at vi er ude hver dag næsten uanset vejret. Vi begiver os ud og udforsker, hvor vi finder orme, kaster med blade og bruger fantasien til leg. Her er legepladser i nærheden som vi benytter os meget af og vi besøger andre dagplejere, hvor børnene lærer hinanden at kende og får udviklet deres sociale evner.
Når vi er inde får vi danset næsten hver dag til forskelligt musik.
Vi går i legestue fredag hver anden uge nede i Kirkecenteret. Her har vi fokus på børnene, når de er i grupper og lærer dem at være mere sociale og forbereder dem på børnehavelivet. Vi synger, der er ”bakker” og trapper hvor børnene får udviklet deres motoriske evner. Nogle gange laver vi fællesspisning hvor vi laver risengrød og til påske laver vi påskefrokost, hvor de får muligheden for at smage sild.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Tålmodighed går jeg meget op i samt åbenhed, ærlighed og samarbejde/kommunikation. Især med forældre så vi ikke misforstår hinanden eller taler forbi hinanden.
Når et nyt barn kommer til, bruger jeg min koncentration på at barnet føler sig trygt. Det gør jeg ved at aflæse deres behov og være der for ham/hun.
Jeg planlægger dagen efter børnenes behov så de får en god hverdag. Det er vigtigt at børnene udvikler sig aldersvarende og har derfor også fokus på hvert individuelt barn. Jeg tager udgangspunkt i at børnene skal have ros og kram, og det giver dem mere selvtillid hvor de har lyst til at hjælpe med nogle små praktiske ting som at dække bord.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:45 16:20
Tirsdag 06:45 16:20
Onsdag 06:45 16:20
Torsdag 06:45 16:20
Fredag 06:45 16:20

Kontakt

Solveig Knudsen
Lannerparken 30
9200 Aalborg SV

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang