Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Lotte Vigh

Dagplejer Lotte Vigh

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lotte (årgang 68) er gift med Thomas og har 5 børn.
Vi bor i et allergivenligt hjem, hvor der ikke er røg, tæpper eller husdyr. Dog har vi 2 kaniner udenfor. Jeg har en dejlig lukket have med bålplads, en stor sandkasse med legehus, samt god plads til scooterræs og boldspil.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg har været dagplejer siden 1993. Et arbejde, som jeg vægter meget højt, og hvor min første prioritet er at skabe en hverdag, hvor børnene på bedste vis oplever en atmosfære med kærlighed, tryghed og omsorg. Jeg lægger vægt på dejlig hjemlig hygge uden stress og jag, hvor vi har god tid.
Hverdagen er tryg og struktureret. Børnene er med i dagligdagens små sysler i det omfang deres alder formår. Det være sig af- og iklæde sig tøj og sko, dække bord, rydde op osv.
Morgenstunden går ofte med at læse bøger, sang og bevægelse. Efter lidt sjov morgengymnastik følger formiddagsmad, og derefter går vi ud.
Jeg arbejder som naturdagplejer og har samtidig fokus på krop og bevægelse. Det betyder, at vi er ude hver dag og at børnene introduceres til årstidernes skiften, vejr og vind. Jeg har lavet en årsplan, hvor vi hver måned laver nye naturaktiviteter.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

En åben og ærlig dialog med jer forældre giver grobund for et godt samarbejde.

Med venlig hilsen
Lotte

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Lotte Vigh
E.J. Overbyes Vej 9
9430 Vadum

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang