Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Connie Andersen

Dagplejer Connie Andersen

Hvem er jeg?

Jeg har været kommunal dagplejer siden 1993, derudover har jeg fra 1999 – 2005 arbejdet som pædagogmedhjælper i Gudumholm Fritidsordning.

Jeg er fra 1966, ikke ryger og gift med Bent, som til daglig arbejder hos Carlsberg.
Jeg har to voksne børn, Pernille og Jacob. Desuden består vores familie af en gammel kat, Simba.

Jeg bor på et nedlagt landbrug med masser af plads til udfoldelser – lige uden for Gudumholm. Indendørs må børnene lege i hele stueetagen. Udenfor har jeg en stor indhegnet gårdsplads med masser af plads til diverse køretøjer, vi bruger også vores omkringliggende græsplæne/have med frugttræer.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Hver torsdag er vi i heldagsnaturlegestue i Bjælkegården, hvor vi er sammen med mine 4 kolleger + deres dagplejebørn. Derudover bruger vi ofte cykelstien til gåture til enten Gudumholm eller Sejlflod.

Jeg lægger stor vægt på, at hverdagen er tryg for børnene – gerne med frisk luft, så vi leger i gården eller går en tur. Vi er på besøg i børnehaven hver 4. uge så børnene bliver hurtigt vant til at færdes der, og det giver ofte en god overgang når børnehavetiden kommer. I vinterhalvåret benytter vi Gudumholm skolehal hver anden uge til at løbe og lege og lave gymnastik m.m.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg synes, at en alsidig kost er vigtig, så derfor byder jeg på varieret og sund kost. Jeg bager meget, og børnene er ofte med i det omfang de lyster, og vi laver fx æblegrød, når der er æblesæson.

Det primære for mig er, at skabe en hverdag, hvor børnene er trygge - og bliver set, hørt og forstået. Jeg afstemmer gerne aktiviteter efter dette. Ved nye børn bruger vi hjemmebasen meget, indtil de er trygge i mine omgivelser, hvorefter vi begiver os videre i fx legestue m.m.

Det er vigtigt med et godt forældresamarbejde, så derfor vægter jeg tillid og åbenhed højt – om både stort og småt og godt og skidt.

Jeg har deltaget i diverse kurser:

ICDP – om barnet i fokus
Kroppen på toppen
AMU-kurser om kommunikation, førstehjælp, natur, forældresamarbejde
Diverse temadage

Venlig hilsen
Connie Andersen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:15
Tirsdag 06:30 16:15
Onsdag 06:30 16:15
Torsdag 06:30 16:15
Fredag 06:30 15:30

Kontakt

Connie Andersen
Landkærsvej 3
9280 Storvorde

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang