Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Rikke Mia Løiborg

Dagplejer Rikke Mia Løiborg

Hvem er jeg?

Hej

Mit navn er Rikke Løiborg Hav, jeg er 42 år og mor til fire dejlige børn, på 7-10-17-20 år, og så har vi en lille hund. Jeg er uddannet tandklinik assisten, og har arbejdet som sekretær hos en fysioterapeut. Jeg har altid arbejdet i tæt kontakt med mennesker. Jeg været dagplejer i 9 år og bor i et dejligt gårdhus med lukket have, hvor der er god plads til børnene.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg er ude med børnene hver dag. Det kan være en tur i haven, på legepladsen eller vi tager på en længere tur på min ladcykel. Jeg benytter mig meget af min cykel og de oplevelser, den kan være med til at give børnene. Jeg arbejder tæt med en kollega / sparringspartner i mit område, og vi cykler ofte ud til Hesteskoen, skoven og legepladserne, der ligger længere væk. Jeg laver også en årsplan for kroppen på toppen, der indebærer, at børnene og jeg får brugt vores krop, og de bliver styrket motorisk.
Jeg arbejder i en gruppe på fem dagplejere, hvor vi går i legestue en gang om ugen, og i sommerperioden mødes vi på legepladserne og hos hinanden.
Hos mig får børnene en alsidig kost, og jeg følger Aalborg Kommunes kostpolitik. Vi spiser vores mad ude når vejret tillader det og laver nogle gange mad over bål.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lægger vægt på at børnene føler sig trygge, og at hverdagen er genkendelig. Hos mig får børnene omsorg, nærvær og en god og spændende hverdag. Det er også vigtigt for mig med et godt samarbejde med forældrene, for at give børnene den bedste hverdag.
Jeg elsker mit arbejde og den glæde, der er ved at se udviklingen hos børnene.

Hilsen Rikke

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Rikke Mia Løiborg
Elisevej 6
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang