Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Hanni Topholm

Dagplejer Hanni Topholm

Hvem er jeg?

Jeg hedder Hanni og jeg bor på en lille gård med min mand Hans. Sammen har vi to børn, der nu er voksne og flyttet hjemmefra.

Jeg er meget glad for at være dagplejer, og har været det siden jeg startede i 1996, og fra 2009 har jeg været dagplejer på Kirkedalen.

Mit hjem er røgfrit, vi har god plads både inde og ude, hvilket giver mig mulighed for at opbevare barnevogne i et skur, og i nogle tilfælde indendørs.

Jeg har hund, høns, ænder og heste og vi er omgivet af markens og skovens dyr og fugle. Derfor er det også er en selvfølge for mig, at være naturdagplejer, så børnene kan bruge, se og lære om naturen og dyrene.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi følger årets gang, vi lægger frø i jorden, hilser på små kyllinger, spiser grønsager og frugt fra haven. Vi sam-ler bær og kogler, leger i blade og vandpytter. Vi fodrer dyrene, tager en gyngetur på min naturlegeplads i skoven eller leger i sandkassen på terrassen.

De dage, hvor vi er mere inde end ude, kan børnene lege i legeværelset, hoppe på luftmadras i alrummet, og blive udfordret af de store klodser. Vi læser, synger og nogle gange hygger vi med at bage boller.

Vi mødes med andre børn og voksne, og har aktiviteter både inde og ude, samt arrangementer i forbindelse med jul, fastelavn og sommer.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg bygger min dag op omkring børnene, det enkelte barns behov, samt ro, omsorg og rummelighed. Det er vigtigt for mig at hjælpe barnet i dets udvikling, både socialt og fysisk, derfor har jeg også fokus på, at børne-ne bliver selvhjulpne. En vigtig del af dette er også samarbejdet med barnets forældre.

Det er vigtigt for mig, at dit barn og jer som forældre er glade og trygge.

Venlig hilsen
Hanni

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Hanni Topholm
Kirkedalen 60
9230 Svenstrup J

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang