Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Mette Nørnberg Larsen

Dagplejer Mette Nørnberg Larsen

Hvem er jeg?

Hej med jer!

Mit navn er Mette og er fra årgang 1960. Jeg er gift med Peter, og vi har 2 voksne udeboende børn Jesper (1985) og Malene (1991).
Jeg har været kommunal dagplejer siden 1992. Vi bor i hus med stor lukket have, og børnene har et stort, lyst legeværelse, hvor der er plads til at bruge kroppen – men også plads til at trække sig, hvis man har brug for ro og eftertænksomhed.

Desuden bor jeg tæt på dejlige kollegaer, kridtgraven med ænder, skoven, Limfjorden og mange legepladser. Vi går i heldagslegstue hver 14. dag, hvor vi øver os i at være sammen med flere jævnaldrende børn.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg har løbende deltaget i kurser og temadage som bl.a. ”Kroppen på Toppen”. Jeg føler helt klart at samværet mellem motion og børn giver en fantastisk livsglæde. Nogle gange i løbet af dagen hopper, danser og løber vi og laver gymnastik i 5-10 minutter. Børnene er blevet bedre til at koncentrere sig, mere åbne overfor hinanden og vi griner meget mere sammen. Desuden spiser og sover de bedre.

Glæden er også stor når vi laver ”barnets bog” sammen og ser tilbage på de gode minder med billeder og tegninger.
I mit pædagogiske arbejde lægger jeg vægt på at skabe en hverdag med tryghed, nærvær, omsorg og genkendelighed. Det er vigtigt for mig at det enkelte barn føler sig ser og hørt.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg er meget positiv, smilende og imødekommende overfor det enkle barn og hans/hendes personlighed. Jeg har respekt for mit arbejde og den opgave der i at give jeres barn en god start på livet. Jeg lægger vægt på åbent og ærligt samarbejde så alle kan føle sig trygge.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Mette Nørnberg Larsen
Mispelvej 18
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang