Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Sanne Bjørndal

Dagplejer Sanne Bjørndal

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1968. Jeg er så heldig, at have været ansat i Aalborg kommune, som dagplejer side 1998. I 2012 tog jeg uddannelsen som pædagogisk assistent. Jeg bor sammen med mine to drenge, Mads og Mathias, som er fra 1993 og 1996.

Mit hjem er 100 % røg- og dyrefrit.

Jeg bor i et dejligt roligt kvarter her i Vejgård med masser af muligheder for at komme ud. Både på legepladsen, 50 meter fra min hoveddør og i skoven, som ligger kun 300 meter fra min baghave.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg vægter meget højt at være udendørs, da det giver mulighed for at følge årstidernes skifte på helt tæt hold og samtidig bruge kroppen og derved styrke motorikken. Det er meget vigtigt for mig, at børn og forældre føler sig trygge og velkommen. Omsorg, varme og nærhed er en stor del af hverdagen hos mig. Jeg tilrettelægger min hverdag, så det enkelte barn bliver set, anerkendt og mødt på deres initiativer.

Jeg har en hverdag med faste rutiner og mange genkendelses øjeblikke da det giver tryghed. Når vi er inde, kan vi godt lide at læse og synge, men der er også plads til dans og anden fysisk udfoldelse. Men alle aktiviteter afstemmes efter børnegruppen. Jeg tilbyder børnene en sund og varieret kost. Hver anden uge går vi i heldagslegestue i "Bamsebo". Børnene møder ind deroppe og bliver hentet der igen om eftermiddagen. Vi laver forskellige pædagogisk planlagte aktiviteter.

Vi tilbyder også varmt mad til børnene. Pædagogen kommer en gang om måneden og tilbringer dagen sammen med os. En gang om ugen mødes vi alle sammen i skoven, så børnene igen får mulighed lege sammen og danne venskaber uden for deres egen lille gruppe.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg er en udadvendt og livsglad dame med humoristisk sans. Jeg har stor respekt for mit arbejde, for jer og jeres barn. Jeg ser frem til et samarbejde som bygger på tryghed, ærlighed, åben dialog samt respekt for hinanden.

Mange hilsner og på snarlig gensyn
Sanne

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Sanne Bjørndal
Jens Baggesens Vej 3 B
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang