Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Susanne Anette Andersen

Dagplejer Susanne Anette Andersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Susanne, jeg bor i 3 værelses-lejlighed og har været dagplejer siden december 2013. Jeg har 2 drenge som er fløjet fra reden og er fraskilt. Af kurser har jeg været på yoga og ICDP, og arbejder ud fra læreplanerne. Jeg er uddannet assistent og har arbejdet som vikar i børnehaven Tusind Fryd. Her er ingen husdyr og 100% røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi er ude stort set hver dag, medmindre vejret er virkelig dårligt og står ned i stænger. Når vi er ude, tager vi i skoven, går tur i Øster Ådalen, besøger Aalborg Zoo eller tager ned på Hasseris Bibliotek, hvor vi har madpakker med. Her er også 5 legepladser i området af hvor jeg bor at vælge i mellem, som vi får gavn af. Er vejret godt om sommeren, dyrker vi også yoga udenfor.
Børnene er rigtige glade for skoven, hvor de samler pinde og grankogler ind. Når de har været i Zoo bliver de inspireret til at lege med eksotiske dyr i form af Duplo.
Når vi er inde dyrker børnene også yoga. Dette er de rigtige begejstret for og de husker mange af yogastillingerne som er dyr. Dette er et fantastisk redskab til at hjælpe dem med at udvikle deres motoriske evner. Forældrene er også overrasket over hvor meget børnene egentlig kan. Vi laver sanglege og rim or remser som ”Hvem er det der banker”, for at udvikle deres sproglige evner.
Vi følger årstiderne som jul og Halloween og fejre selvfølgelig også fødselsdage.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

For at skabe tryghed er jeg sammen med børnene hele tiden. De har altid muligheden for at komme hen og sidde ved/på mig. Børnene føler sig trygge når forældrene er gået og har altid fokus på hvert individuelle barns behov.
Når jeg har nye børn, giver jeg dem altid frihed til at følge med mig hvor end i hjemmet.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Susanne Anette Andersen
Malurtvej 27.2 Tv
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang