Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Birgitte Kristensen

Dagplejer Birgitte Kristensen

Hvem er jeg?

Mit navn er Birgitte Højbjerg Kristensen. Jeg er født i 1962, gift med Steen og har 2 voksne sønner, som begge er flyttet hjemmefra.
Jeg er uddannet butiksassistent, men først efter 11 år fandt jeg min rette hylde som dagplejer. Jeg har været ansat i dagplejen i 2 omgange. Først i Frydendal fra 1991-1994 og her i Visse fra 1995.
Jeg holder meget af naturen og har været naturdagplejer de sidste par år. Jeg prøver at give glæden ved naturens gang videre i det daglige, når vi er i haven eller ude at gå tur.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg kan godt lide at synge og det smitter selvfølgelig også af på børnene.
Jeg lægger stor vægt på, at alle trives i børnegruppen.
Jeg bor i et røgfrit hus og har et dejligt legeværelse, men vi er også meget i køkken/alrum. Jeg har en rigtig god lukket have med udfordringer, hvor der er rig mulighed for at bruge kroppen. Der er sandkasse, rutsjebane, stor flisebelagt gård til scooterkørsel, stor græsplæne med legehus, samt frugttræer og buske. Der bliver spist flittigt af frugt og bær, når der er sæson.

Jeg har en kat, som er til gensidig glæde og fornøjelse.
Fra morgenstunden leges der ofte med musik, puslespil eller dublo-klodser, og når alle børn er kommet, samles vi i køkkenet til formiddagsmad og hygger os, inden vi skal udenfor.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Aktiviteterne i haven tilpasses efter børnenes alder og årstid. Vi går sommetider ture i området eller tager på besøg hos en anden dagplejer, så børnene kan lege sammen. Efter middagsmaden er det tid til en lille lur på madras på værelset eller i deres barnevogn. Når børnene er oppe igen, spiser vi frugt og leger igen - gerne udendørs, når vejret er til det.

Jeg går i heldagslegestue en gang om ugen enten onsdag eller torsdag. Børnene møder ind/hentes i legestuen. Vi er p.t. 7 dagplejere i Visse og vi bytter ofte plads i legestuen, sådan at alle dagplejere er sammen med jævne mellemrum. Det er en stor fordel for både forældre, børn og os dagplejere, at vi har hilst på hinanden, når børnene skal i gæstepleje. Legestuen har til huse i Aalborg Bueskyttelaug's klubhus på Vissevej 151.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Birgitte Kristensen
Engkildevej 22
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang