Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Akram Ghaffarian Golian

Dagplejer Akram Ghaffarian Golian

Hvem er jeg?

Jeg hedder Akram (men bliver kaldt Mona) og er 35 år. Er gift og har to børn, en pige på 14 og en dreng på 6 år. Min mand er forsker, men han bor ikke hjemme hos os, da han arbejder i vores hjemland, Iran. Han er kun hjemme, når der er ferie. Jeg ryger og drikker ikke samt vi har ikke husdyr hjemme hos os.

Jeg har været ansat hos Aalborg kommune som dagplejer siden 2015, men har tidligere arbejdet i en børnehave og som privat børnepasser.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi bor midt i Aalborg, som befinder sig tæt på havnen. Børnene nyder, at gå tur der.

Desuden er der også en masse grønne områder her, som vi nemt kan bruge vores energi på. Det er både friskt, energisk og hyggeligt. Vi kommer ud næsten hverdag. Men hvis atmosfæren ikke er som skulle være, så vælger vi at være inddørs og tage en stille og rolig dag med at synge, danse, læse bøger og lege. Her hos mig spiser vi en sund kost og bruger så vidt muligt økologiske produkter.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg vil beskrive mig selv som et afbalanceret menneske, som hviler utrolig meget i mig selv. Jeg har en indre ro, der tit gør, at børnene føler sig trygge og sikre i mit selskab. De ved altid, hvor de har mig og viser mig hurtigt tillid. Det er vigtigt for mig, at børn og forældre føler sig trygge.

Jeg synes, at det er vigtigt at have fokus på det enkelte barn og møde det i øjenhøjde samtidig med, at man sørger for, at alle er med og trives godt.

Jeg lægger vægt på god samarbejde og komunikation med forældre, som kan give en rolig hverdag for os alle sammen.

Venlig hilsen Mona

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Akram Ghaffarian Golian
Johannesmindevej 26 D
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang