Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Mona Lisse Jørgensen

Dagplejer Mona Lisse Jørgensen

Hvem er jeg?

Hej allesammen!

Jeg hedder Mona (1963), er gift (mand fra 1961) og har 2 voksne udeboende børn og børnebørn. Vi bor i et 116 m2, 4 værelses lejlighed med dejligt udsigt ud over Aalborg. Her er fællesarealer med legepladser og fodboldmål. Jeg har været dagplejer siden december 1988 og er rigtig glad for det. Her er ingen husdyr og her er 100% røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er ude benytter vi meget legepladsen på fællesområdet, hvor de leger i klatretårnet og på rutsjebanerne. Vi bruger også Ådalen, hvor vi går tur på stierne, kigger efter adskillige krybdyr og leger på muldvarpeskud. Børnene elsker at balancere på træstammer, hvor de bl.a. for trænet deres motoriske evner.
Når vi er inde, leger vi hvor vi bygger forhindringsbaner. Vi synger både før og efter vi har spist omkring at vi har spist, at vi er mætte og siger tak for mad. Der bliver også danset og dyrket børneyoga, hvor vi leger ”trolden ligger” og større børn skal balancere på et ben. Vi har en due ude på altanen som har rede, hvor vi følger processen. Børnene benytter hele lejligheden som de elsker.

Om sommeren (hvis vi har større børn), tager vi af og til i Aalborg Zoo og hvis vi har mindre børn er vi ude og kigge på kaniner.
En gang årligt tager vi på camping i et døgn, hvor der er hoppepuder, legeplads og børnene kæler og med geder.
Vi laver en plan over hvad vi laver de kommende måneder, som jeg hænger op ved hoveddøren. Jeg har en ”mindebog” med hvad vi har lavet, fotografier m.m.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det er vigtigt for mig at børnene føler sig trygge. Det gør jeg ved at vise omsorg med kys og kram og snakker med dem ved at fortælle hvad der vil ske i løbet af dagen.
Kommunikation med forældre er også vigtig. Når børnene bliver leveret er det godt at vide hvordan han/hun har det, og når han/hun bliver hentet fortæller jeg forældrene hvordan det er gået i løbet af dagen.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Mona Lisse Jørgensen
Beatesmindevej 8.2 Tv
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang