Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Jette Marianne Ladegaard

Dagplejer Jette Marianne Ladegaard

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette Ladegaard, er gift med Johnny på 17'ende år, og sammen har vi tre teenagebørn, der alle bor hjemme endnu. Vi er alle ikke-rygere. Desuden tæller familien vores dejlige hund Bamse. Jeg har været dagplejer i ni år.

Jeg bor i et rummeligt hus i Vester Hassing med en dejlig have, hvor vi tilbringer mange timer i. Sandkassen er et hit, og vi nyder at spise vores mad derude, når vejret tillader det. Vi går i legestue en gang om ugen, mødes med de andre dagplejere og går på legepladsen.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi besøger også byens børnehaver, så børnene bliver fortrolige med dem, inden de skal starte der. Vi får så vidt muligt masser af frisk luft hver dag, men vi tager også af og til en dag herhjemme, hvor vi synger, hører musik, leger eller bager.

Jeg har gennemgået kurset Kroppen på Toppen, som vi drager meget nytte af. Desuden har jeg førstehjælps-kursus, og opfølgende førstehjælp.

Jeg serverer sund kost, og som regel får vi varm mad en gang om ugen. Jeg kan tilbyde en tryg og harmonisk hverdag for barnet.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

jeg vægter et aktivt forældresamarbejde højt og mener, at alle skal deltage sådan, at det enkelte barn får det bedste udgangspunkt hos mig.

Venlig hilsen
Jette

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Jette Marianne Ladegaard
Drosselvej 44
9310 Vodskov

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang