Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Connie Pedersen

Dagplejer Connie Pedersen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Connie W. Pedersen, og jeg er gift med Carsten. Sammen har vi to drenge, Casper på 27 år og Stefan på 23 år. Stefan bor stadig hjemme. Jeg er født i 1965 og har været dagplejer siden 1991.

Jeg bor i et dejligt roligt kvarter her i Gug med masser af muligheder for at komme ud. Både i min have og i det miljø, der omgiver os med grønne områder og skov. Det er noget jeg vægter meget højt, da jeg mener, at krop og bevægelse er noget, vi alle får glæde af, og samtidig kan vi følge med i årstidernes skifte.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er inde kan vi godt lide at læse og synge, men der er også plads til at bruge kroppen til gymnastik eller dans. Men alt, hvad vi laver, skal afstemmes efter den børnegruppe, som er hos mig.

Det er vigtigt, at alle føler sig set og hørt. Så når der starter et nyt barn, vil jeg altid bruge tid på, at det får ro og regelmæssighed, til det er trygt og faldet godt til.
Hver torsdag går vi i heldagslegestue, så børnene møder ind derhenne og bliver hentet der om eftermiddagen.

Vi gør også meget ud af at lære børnene at indgå i en stor gruppe. Vi laver f.eks. samling, og jeg er sundhedsmedarbejder, hvilket vil sige, at jeg har fået ekstra kurser i leg, krop og bevægelse, som jeg og mine kollegaer bruger i legestuen til fælles leg og sjov.
Mit hjem er røgfrit og allergivenligt, dvs. ingen kæledyr eller væg til væg tæpper. Jeg sørger også for at børnene får sund og varieret mad og godt med grønt og frugt.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg er en frisk og glad dame med godt humør, som elsker at lave sjov sammen med ungerne. Jeg har stor respekt for mit arbejde og for at modtage jeres guldklumper, og det glæder mig, at I vil overlade jeres børn til mig og lade mig være med til at forme deres liv.
Jeg håber derfor på et godt samarbejde, som bygger på åbenhed, ærlighed og tryghed, da det er vigtigt, for at jeres barn kan gå trygt ind ad døren og få en god dag i dagplejen.
Jeg glæder mig til at få et samarbejde med jer og jeres barn i fremtiden.

Kærlig hilsen Connie W. Pedersen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Connie Pedersen
Skovlykke 33
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang