Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Mai-Britt Pedersen

Dagplejer Mai-Britt Pedersen

Hvem er jeg?

Født i 1968. Uddannet kontorassistent. Jeg har arbejdet, som dagplejer siden 1995, afbrudt af 2 års orlov, hvor jeg arbejdede, som primærperson, for tidligt skadede spæd og småbørn, med særlige behov. I årenes løb, har jeg deltaget i flere kurser indenfor småbørns området, og læst psykologi på VUC. Jeg ser mig selv, som en omsorgsfuld, glad og rolig person.

Jeg er gift med Jan, vi bor i hus med en dejlig have, hvor der er god plads til dagplejebørnene. Vi har 2 voksne børn, og en lille hund.
Vi er ikke-rygere, og vores hjem er 100 % røgfri.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

I hverdagen har jeg især fokus på, at skabe trygge og glade omgivelser for børnene, og
- give børnene en genkendelig hverdag, med nærvær og anerkendelse, så hvert enkelt barn føler sig set, hørt og forstået.
- give børnene alderssvarende udfordringer, og støtte dem i, at nå deres mål.
- give børnene mulighed for at, deltage i hverdagens små gøremål.
- give børnene støtte til at, kunne hjælpe sig selv, og andre.

Leg og aktiviteter:
Når vi er ude leger vi f.eks. i haven, eller går på opdagelse i den nærliggende natur, hvor vi laver forskellige aktiviteter, som styrker børnenes grov motorik, fantasi og sanser. Børnene får forskellige fysiske aktiviteter, hvor kroppen skal bruges, men der er også tid, til stille fordybelse, og plads til at tænke tanker.
Når vi er inde, så leger, læser, synger, danser og lytter til musik, laver puslespil og tegner, som styrker børnene fin motorik og sprog, så børnene f.eks. lærer, at sætte ord på deres egne følelser og behov. Jeg bruger dialogisk læsning, hvor jeg motiverer og opmuntrer børnene, til at være en aktiv del af bog læsningen.

Vi går i heldagslegestue 1 gang om ugen. I legestuen oplever børnene, at være en del af et større fællesskab, og de får mulighed for, at lære nye børn og dagplejere at kende, og derved styrker deres sociale udvikling og kontakt. I legestuen har vi også god plads til, at lave nogle andre spændende aktiviteter. F.eks. holder vi fælles fastelavnsfest, og afholder forældrearrangement hvert år. Vi arbejder også med læreplaner i legestuen, hvor vi tager udgangspunkt i årstid og højtid m.m.

Jeg sørger for maden til børnenes i løbet af dagen. Børnene er en del af forberedelserne, hvor vi sammen skaber en hyggelig atmosfære til måltiderne.
Børnene tilbydes en sund og varieret kost jf. Aalborg Kommunes Madpolitik.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Forældresamarbejde:
Det har stor betydning for mig, at have et tæt samarbejde med forældrene. Har vi en åben og ærlig dialog, omkring børnenes læring og udvikling, kan vi sammen sikre os, børnene den bedste trivsel.

Mit mål er:
Glade, nysgerrige, robuste børn, som er klar til børnehaven

Med venlig hilsen
Mai-Britt Lasalle Pedersen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:45 16:20
Tirsdag 06:45 16:20
Onsdag 06:45 16:20
Torsdag 06:45 16:20
Fredag 06:45 16:20

Kontakt

Mai-Britt Pedersen
Selsøparken 11
9400 Nørresundby

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang