Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Alice Knudsen

Dagplejer Alice Knudsen

Hvem er jeg?

Jeg har været dagplejer siden 1995 - efter 11 års arbejde i det private som Teknisk assistent.

Jeg har to voksne børn, Stefan og Morten, som i dag er udeboende. Jeg bor alene med min hund Tjalfe i et rækkehus.

Jer er ikke ryger og holder af fitness, løb og så dyrker jeg vinterbadning i Vikingeklubben Isbjørnen. Det styrker mit indre, og er med til at give en stabil, glad og sprudlende dagplejer.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Der er gode muligheder for udendørs aktiviteter, da jeg har to dejlige legepladser lige inden for rækkevidde. Jeg vægter højt at komme ud dagligt, og derfor gør vi brug af lokalområdets grønne områder.

Turen kan gå til ænderne eller kaninerne, som vi lystigt fodrer. Biblioteket på Trekanten bruger vi til højtlæsning og fiskene i akvariet iagttages iøvrigt.

Indendørs laver vi mange forskellige ting, eksempelvis sanglege og gymnastik. Vi læser, tegner, øver rim og remser - talrækken og farvepanelet øves. Børnene elsker især gentagelse på gentagelse, og det er lærerigt og god hjernegymnastik.

Legestuebesøg holder vi en gang om ugen, hvor børnene mødes med jævnaldrende. Legestuen tager årligt på et par lidt længere ture, bl.a. Zoo, Agri College, Hesteskoen (heldags), eller Egholm.

Jeg lægger vægt på at give børnene en dagligdag med trygge rammer, samt at inkludere alle i et fællesskab. For mig er det vigtigt at børnene lærer at acceptere hinandens forskelligheder og behov.

Jeg sætter pris på sund, indbydende og varieret kost, som er vigtig for børnenes sundhed. Jeg bager tit sammen med børnene på deres præmisser. Det hygger de sig med.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Forældresamarbejdet betyder rigtig meget for mig. Jeg lægger vægt på åbenhed og ærlighed over for hinanden, dette fremmer den bedste dialog i samarbejdet omkring barnet.

Kurser jeg har taget:

  • Grundkursus for dagplejere
  • Fremmede kulturer i dagplejen
  • Småbørnspsykologi

  • Børns motoriske og sproglige udvikling

  • Personlig udvikling og gennemslagskraft

  • Pædagogiske læreplaner

  • Medarbejdernes personlige ressourcer i jobbet Førstehjælp for voksne og børn Kroppen på toppen/ sundhedsmedarbejder ICDP kursus


Hilsen
Alice Knudsen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Alice Knudsen
Næssundvej 97
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang