Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Kristine Marie Hedenlund Christensen

Dagplejer Kristine Marie Hedenlund Christensen

Hvem er jeg?

Mit navn er Kristine Hedenlund Christensen (1978), og jeg bor alene med min søn Lars Peter (2006), der går på Skansevejens Skole. Vi bor i et røgfrit hjem uden husdyr, hvortil der hører en lille lukket have, hvor børnene kan lege frit.
Jeg er uddannet billedformidler/billedkunstlærer (2004), hvorefter jeg tog enkeltfag på lærerseminariet i natur/teknik og matematik. Jeg havde imidlertid svært ved at få lærerjobbet og livet som alenemor til at passe sammen, og startede i marts 2009 op som dagplejer. I dag kan jeg ikke forestille mig, at skulle lave noget andet – jeg har verdens bedste job!

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg prioriterer omsorg, tryghed og rummelighed meget højt, og jeg gør meget ud af at lære børnene, at hjælpe og passe på hinanden, hvilket er med til at opbygge nærer venskaber børnene imellem. Sang, bevægelse og leg inde som ude er en fast del af børnenes hverdag. Herudover lægger jeg stor vægt på et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde.
Jeg arbejder lige nu på at blive certificeret naturdagplejer, hvilket bl.a. betyder at børnene kommer ud hver dag i alt slags vejr. Jeg har valgt at blive naturdagplejer, fordi jeg har erfaret at ude-børn er glade børn. Lyset, den friske luft og den fysiske aktivitet giver energi og mere overskud i hverdagen. Jeg mener, at røde kinder og en naturlig træthed efter aktiv leg ude i den friske luft, er det bedste, vi kan tilbyde vores børn.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg bruger meget tid på at skærpe børnenes naturlige nysgerrighed overfor deres omverden, og jeg opfordrer dem til at bruge alle deres sanser. Vi undersøger spørgsmål som f.eks. hvem har spist af salaten i haven? Vi mærker hvordan mariehønen kilder på hånden, vi ser hvordan edderkoppen bevæger sig, vi dufter til blomsterne, vi hører hvordan fuglene synger, og vi smager på ærterne, vi har sået og senere plukket i haven.
Herudover bruger vi naturen som legeplads, vi løber, kravler, hopper, triller, klatrer og balancerer, for derigennem at forbedre børnenes motoriske færdigheder og få pulsen i vejret.

Med venlig hilsen
Kristine

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Kristine Marie Hedenlund Christensen
Skovvej 23 A
9400 Nørresundby

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang